ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 12-99

Bart Moeyaert

Duett hamis hangokra

Tilos az Á Könyvek, 2014

192 oldal, Puha borító

Lander első napja a nyári szünet után a suliban épp olyan, mint az összes többi: unalmas órák, nevetséges tanárok, a hülyék bandája, találkozás a barátokkal. Egészen addig, míg be nem lép az új lány az osztályba. Liselot. Landernek elakad a lélegzete, dobog a szíve, zavarban van: igen, fülig szerelmes lett. És Liselot viszontszereti! Hamarosan együtt oldják meg Liselottal délután a matek házit, együtt sétálnak haza, együtt bóklásznak a karácsonyi vásárban, együtt utazgatnak három napot Belgium városaiban a színjátszó csoporttal. De Lander elkövet egy hibát, ami talán nem is hiba... veszekedésüknek végzetes következményei lesznek. Vajon egymásra tudnak-e újra találni ezek után? A könyvet Bart Moeyaert, a szerző 17 évesen írta. A hangja ettől még hitelesebb és érzékenyebb. Hollandiában elnyerte a Gyerek- és Ifjúsági Olvasók díját és az Ezüst Zsiráfot.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2350 Ft
1998 Ft (-15%)

Több mint szerelem

A vámpírlakként elnevezett szobámban kuporogtam és már épp kezdtem beolvadni a sötétbe, mikor anyu rám rontott a szokásos mániáival. Kegyelem nélkül felhúzta a redőnyöket, viszont ezúttal egy könyvet is nyomott a kezembe. Így került hozzám a Duett hamis hangokra című regény.A szenzációs író, Bart Moeyaert műve örökre belopta magát a szívembe, és amellett, hogy a könyv fantasztikusra sikeredett, magától Bart-tól is tanultam egyet s mást. – Olvassátok Kovács Virág, kamaszkritikusunk ajánlóját

Nyugalom, szerelem. Szerelem, nyugalom.

A szerelem – főleg a legelső – a legszebb érzés, amit az ember átélhet. A remegés a gyomorban, a lopva váltott pillantások utáni vágyódás, a szédelgés, a sóhajtozás és a dalra fakadás ugyanolyan normálissá válnak, mint egy átlagos napon a jóllakottság, a fáradtság vagy a szomjúság. Ilyenkor azt akarod, hogy megálljon az idő és örökké tartson a határtalan boldogság, amelynek részese vagy, és nem tudod elképzelni, hogy ez a szerelem valaha is véget érjen. – Bánáti Anna ajánlója.

Pad-társak

A Duett hamis hangokra című új ifjúsági regényünkben hol a fiú, hol a lány szemszögéből ismerjük meg az Első Szerelem történetét. Lander és Liselot párbeszéde ihlette Gucsa Magdolna és Fehér Renátó négykezesét. Mindketten 25 évesek, írók, költők, a Körhinta Kör tagjai, akik a könyv elolvasása után külön-külön leírták első benyomásaikat. Hallgasd meg őket, aztán merülj el a Duett hangjaiban.

További kapcsolódó cikkek...