Égig érő szerelem

Susan Kreller

Égig érő szerelem

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2243 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tilos az Á Könyvek, 2017
184 oldal, 135x215 mm, Puha borító  

Adrian, amióta az eszét tudja, Stella szomszédjában lakik. Stella egy kicsi selypít, Adrian nagyon magas, viszont legeslegjobb barátok ezer éve. Stella Egykilencvennek hívja a fiút, és egyáltalán nem zavarja, hogy nem éri fel a vállát, ha meg akarja lapogatni. De amikor a szemben lévő elátkozott házba beköltözik Dato és családja, Stella beleszeret az új fiúba. Adriant készületlenül éri a letaglózó, kínzó szerelmi bánat, mert nem is tudta, hogy szerelmes… „A dolog úgy állt: néha, a legnehezebb időkben kap az ember valamit, csak úgy. Valakiktől, akikkel -öröktől fogva ott ült egy hintaágyon, vagy olyanoktól, akik újonnan jöttek, sőt akár a saját szüleitől is. És a helyzet az, hogy az ember a szívét mindig leteheti valakinél, mint ahogy lehajtja nehéz, fáradt fejét, szükség esetén olyan hosszan, míg újra fel nem éled.”

A szerzőről

Német író, újságíró és irodalomkritikus, 1977-ben született.
Az „Elefántokat nem szokás észrevenni“ című könyv az első regénye, amely máris több kitüntetést kapott. 2013-ban jelölték Német Ifjúsági Könyvdíjra is. Első magyarul is megjelenő regénye, az Égig érő szerelem 2015-ben elnyerte a Német Ifjúsági Regény címet.

A szerző más könyvei

  • Susan Kreller
    Naphegy Kiadó Kft
    2560 Ft (-20%)
    3200 Ft
    Nem minden szörny rossz, de azért rossz tulajdonságai mindenkinek vannak. Szerencsére Varacskának csak egyetlen egy: mindenhonnan elkésik.

Cikkek

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á új tavaszi könyvei

2017. április 12. - Vera cimkék: TilosAzÁ 

tilosA Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!

Akik a szerelmesek mögött állnak

Kamaszkritika az Égig érő szerelemről

2017. március 22. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

Nem lepek meg szerintem senkit azzal, ha elárulom, hogy ilyen cím hallatán - Égig érő szerelem - egy rózsaszín felhőbe burkolózott történetre számítottam, vattacukros parfüm utóillattal. Biztos vagyok benne, hogy ezzel te sem vagy másként, kivéve, hogy most már elkezdtél gyanakodni az első mondatom után, igazam van? Hát jól is teszed, ha átgondolsz mindent, amit a szerelemről tudsz.