Elfújta a nő

Erlend Loe

Elfújta a nő

Bolti ár: 2450Ft
Kedvezményes ár: 2083 Ft
Elérhetőség: jelenleg nem rendelhető
Scolar Kiadó, 2010
188 oldal, 116x190 mm, Puha borító  

Az Elfújta a nő egy első vagy majdnem első szerelem története: huszonéves főhősünk, akinek élete abból áll, hogy munkát keres és időnként lenéz az uszodába, egyszer csak azon kapja magát, hogy az életébe egy szép napon besétált Marianne, és ott is maradt. A lány komódjával és ruháival lesz tele a lakás. Veszekedések és kibékülések, szeretkezések és elmélkedések követik egymást, majd a pár európai körútra indul, ahonnan azonban külön-külön térnek vissza. Erlend Loe, mára már a hazai olvasóközönség számára is kultíróvá vált norvég kortárs szerző, első regényében már szinte készen találjuk a szerzőre később is jellemző fanyar humort és rendkívüli intelligenciát, amellyel az élet nagy kérdéseiről kis dolgokon keresztül, megkapó egyszerűséggel, ám annál inkább elgondolkoztatóan tud beszélni.

A szerző más könyvei

 • Erlend Loe
  Scolar Kiadó
  1488 Ft (-15%)
  1750 Ft
  Kurt targoncás. Minden áldott nap felül a targoncájára, és emelgeti a súlyos ládákat lenn a rakparton. Kurt elégedett, imád targoncát vezetni, igazán élvezi a munkáját.
 • Erlend Loe
  Scolar Kiadó
  842 Ft (-15%)
  990 Ft
  A Pénz bajjal jár Erlend Loe Kurt-sorozatának második kötete. Kurt továbbra is lelkiismeretesen dolgozik, vezeti targoncáját a rakparton, ám egy szép napon megmenti valaki életét, aki hálából egy óriási gyémánttal ajándékozza meg...
 • Erlend Loe
  Scolar Kiadó
  842 Ft (-15%)
  990 Ft
  A Kurt híres lesz Erlend Loe nagy nemzetközi sikert aratott, gyermekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató Kurt-sorozatának harmadik része.