Esti mesék fiúknak

Boldizsár Ildikó

Esti mesék fiúknak

Elek Lívia illusztrációival

Bolti ár: 2490 Ft
Neked: 2117 Ft
Elérhetőség: jelenleg nem rendelhető
Novella Könyvkiadó, 2003
102 oldal
, 210x290 mm, Kemény borító  

Gyermekeink életében nélkülözhetetlenek a mesekönyvek. Az esti mesélések és simogatások percei felejthetetlenek. Ezúttal a kisfiúkhoz szólnak a magyar, lengyel, bolgár, ír, török, norvég, japán népmesék, hogy általuk jobban megismerjék önmagukat, közelebb kerüljenek a világhoz. Elek Lívia illusztrációi hívják életre a mesék szereplőit, a gyermekek képzeletét megindító világot. Természetesen az sem kizárt, hogy a fiúk húgai, nővérei is tanulnak a szívhez szóló történetekből. Ám, hogy vita ne legyen a fiúk és lányok között, közreadjuk az Esti mesék lányoknak című mesegyűjteményt is.

Ezt a könyvet 4-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Mesekalauz úton lévőknek
  Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  Neked: 3137 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3690 Ft
  Minden élethelyzetnek van mesebeli párja - hallottuk az elmúlt években többször a kötet írójától, aki "Meseterápia" című könyvével is igazolta állítását.
 • Mesepoétika
  Boldizsár Ildikó
  Akadémiai Kiadó
  Neked: 2720 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3200 Ft
  Boldizsár Ildikó Mesepoétikája a szerzőnek az elmúlt két évtizedben megjelent írásaiból válogat. Már a kötet címe is jelzi, hogy nem csupán száraz elemzéseket, könyvkritikákat vagy recenziókat találhat itt az olvasó.
 • Királylány születik
  Boldizsár Ildikó
  Naphegy Kiadó Kft
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Ha van kislányod, biztos szeretnéd neki elmondani, hogyan érdemes élni. Ez persze nem könnyű feladat. Jó volna egy könyv, amely segít ebben. Egy könyv, amelyet csak felütsz, és megtalálod a választ, a megfelelő mondatokat.
 • Boszorkányos mesék
  Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Gonosz boszorkány, vasorrú bába, vénséges banya, ugye ilyesmik jutnak eszedbe a boszorkányokról? A mi boszorkányunk, Amália, szépséges szép, ért az állatok és a növények nyelvén, csöppet sem gonosz, legfeljebb néha szomorú.
 • Esti tündérmesék
  Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  Neked: 2799 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3499 Ft
  Mesét olvasni és hallgatni mindig jó – de elalvás előtt a legjobb. Ilyenkor olyan történetre vágyunk, amely izgalmas és érdekes, mégsem túl rémisztő vagy erőszakos. Ebben a gyűjteményben éppen ilyen mesék találhatók.
 • Az álomlátó fiú - furfangos magyar népmesék
  Boldizsár Ildikó
  Új Palatinus-Könyvesház Kft.
  Neked: 1699 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1999 Ft
  Mesék furfangos legényekről és leányokról. Hogy kik ők? Ravasz Péter, Ravasz Jancsi, a vitéz csizmadialegény, az álomlátó fiú, a furfangos királykisasszony, az ördög, a furfangos Barta…
 • Meseterápia - Mesék a gyógyításban
  Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  A gyógyulásra váró beteg pedig így sóhajt föl: Én is úgy szeretnék élni, ahogy a mesében van...
 • Mesék az élet csodáiról
  Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  Neked: 2792 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  Boldizsár Ildikó mesekutató ebben a kötetben olyan meséket gyűjtött egybe, amelyek valóban csodálatosak, de nem a bennük szereplő varázslók vagy tündérek miatt.
 • Esti mesék lányoknak
  Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999 Ft
  A meséket Boldizsár Ildikó író-mesekutató válogatta össze a különböző kontinensek mesekincseiből, európai, ázsiai, afrikai és amerikai mesékből. A különleges kiállítású, színes kötet saját olvasásra, együtt olvasásra és felolvasásra egyaránt ajánlott.
 • Az elveszett madártoll
  Boldizsár Ildikó
  Országos Betegjogi Központ
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Mik a gyermekjogok? Miért fontos ezek megismerése? A gyermekjogi nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Fontos ez abból a szempontból, hogy a gyermekek felismerjék az őket ért jogsértéseket, de fontos amiatt is, hogy tiszteletben tartsák mások jogait...
Boldizsár Ildikó összes könyve...