Fánkfaló Fenevadak
  • 6-99

Fánkfaló Fenevadak

North Star Games

Minden szörnynek van „valamennyi” (0-5) szeme, keze és lába. Először ezen szörnykártyák közül kell felfordítani 10-et, majd az egyik játékos dob a kockákkal – egyikkel a mennyiséget, a másikkal a testrészt meghatározva. Ezután mindenki elkezdi keresni a dobott paramétereknek megfelelő szörnyet, vagy éppen lecsap az asztal közepén álló jelölőre, amivel azt jelzi, hogy nincs az asztalon megfelelő szörny. Ha találsz megfelelőt, a kártyáját magadhoz veheted… és itt jön a legnagyobb csavar!

A játékot nem az fogja megnyerni, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte. A szörnykártyák jobb alsó sarkában fánkok találhatók, a történet szerint ugyanis a szörny elkapásával ennyi fánkot mentünk meg a bekebelezéstől. Egy kártyán 1-3 fánk lehet, a játék győztese tehát az, aki a legtöbb fánkot menti meg!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

4590 Ft
4361 Ft (-5%)

loyaltypoints22 törzsvásárlói pont

Kosárba
9+1 tipp: ezeket rejtse a nyuszi kosara

Tény, hogy a csokinak senki nem tud ellenállni, de ha idén mégis valami mást ajándékoznátok, akkor szívből ajánljuk ezeket az apróságokat! A mi kedvenceinket gyűjtöttük csokorba, igyekeztünk, hogy ne csak cukik, de hasznosak is legyenek. Reméljük, szeretni fogjátok őket!

Összes kapcsolódó cikk