Fiú vagyok
  • 14-25

James Dawson

Fiú vagyok

Illusztrátor: Spike Gerrell

Tilos az Á Könyvek, 2016

192 oldal, Puha kötés

Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat? Ez a könyv őszintén és egyenesen ír a kamaszkorról: a randizástól a pornón és a hétköznapi szexen keresztül a normális kapcsolatokig és a korrekt szakításig mindenről van szó. Ráadásul az is kiderül, hogy a lányok tök normális lények, akikkel egyszerűen csak ugyanúgy jó fejnek kell lenni, mint a fiúkkal. Kérdezz, beszélj róla, legyél bátor! Akkor minden működni fog!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

loyaltypoints13 törzsvásárlói pont

Kosárba
nextprev
Fiúnak vagy lánynak lenni a jobb?

Nemi egyenlőség, biztonságos szex, melltartók vásárlása és kikapcsolása, menstruáció, sminkelés, óvszerhasználat, nemi betegségek, iskolai zaklatás, hajvasalás, szexuális orientáció, változások, magabiztosság, csordaszellem, divat, szülők, barátság, szerelem... A Fiú vagyokban és a Lány vagyokban aztán nincsenek tabuk! Olvass bele a Tilos az Á mindkét újdonságába!

A könyv, ahol nincsenek tabuk

Fiúnak lenni nehéz – állítja a Fiú vagyok szerzője, James Dawson. Álljunk csak meg, mi van? Egy olyan világban világban élünk, ami rengetegszer a férfiaknak kedvez… Akkor mi is olyan nehéz a fiúknak? A válasz egyszerű: fiúból Férfivá válni, na az kemény. Szerencsére a Tilos az Á új könyvének elolvasása után egy kicsit könnyebb lesz minden, hiszen a Fiú vagyok (és persze testvére, a Lány vagyok) minden, de tényleg MINDEN kérdésedre választ ad!

7+1 ok, amiért a Fiú vagyok mindenkinek kötelező

Nem ismerem James Dawsont, de van egy olyan érzésem, hogy baromi jófej lehet. A Fiú vagyok szerzője elképesztően hitelesen és zseniális humorral ír a kamaszokat foglalkoztató kérdésekről, finomkodások és tabuk nélkül. Emellett persze még vagy száz másik ok is van, amiért ez a könyv kötelező olvasmány mindenki, de főleg a tizenéves fiúk számára: következzen ezek közül is a legfontosabb 7 (plusz egy)!

Összes kapcsolódó cikk