Fiú vagyok

James Dawson

Fiú vagyok

Spike Gerrell illusztrációival

Bolti ár: 2990 Ft
Neked: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tilos az Á Könyvek, 2016
192 oldal
, 130x195 mm, Puha borító  

Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat? Ez a könyv őszintén és egyenesen ír a kamaszkorról: a randizástól a pornón és a hétköznapi szexen keresztül a normális kapcsolatokig és a korrekt szakításig mindenről van szó. Ráadásul az is kiderül, hogy a lányok tök normális lények, akikkel egyszerűen csak ugyanúgy jó fejnek kell lenni, mint a fiúkkal. Kérdezz, beszélj róla, legyél bátor! Akkor minden működni fog!

Cikkek

A könyv, ahol nincsenek tabuk

Ezzel a könyvvel nem nehéz fiúnak lenni!

2016. április 13. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

fiuFiúnak lenni nehéz – állítja a Fiú vagyok szerzője, James Dawson. Álljunk csak meg, mi van? Egy olyan világban világban élünk, ami rengetegszer a férfiaknak kedvez… Akkor mi is olyan nehéz a fiúknak? A válasz egyszerű: fiúból Férfivá válni, na az kemény. Szerencsére a Tilos az Á új könyvének elolvasása után egy kicsit könnyebb lesz minden, hiszen a Fiú vagyok (és persze testvére, a Lány vagyok) minden, de tényleg MINDEN kérdésedre választ ad!

7+1 ok, amiért a Fiú vagyok mindenkinek kötelező

És nem csak fiúknak!

2016. április 12. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

fiuvagyok1Nem ismerem James Dawsont, de van egy olyan érzésem, hogy baromi jófej lehet. A Fiú vagyok szerzője elképesztően hitelesen és zseniális humorral ír a kamaszokat foglalkoztató kérdésekről, finomkodások és tabuk nélkül. Emellett persze még vagy száz másik ok is van, amiért ez a könyv kötelező olvasmány mindenki, de főleg a tizenéves fiúk számára: következzen ezek közül is a legfontosabb 7 (plusz egy)!

Fiúnak vagy lánynak lenni a jobb?

Olvass bele a Tilos az Á két új könyvébe!

2016. április 11. cimkék: szülőknek 12plusz TilosAzÁ 

fiuNemi egyenlőség, biztonságos szex, melltartók vásárlása és kikapcsolása, menstruáció, sminkelés, óvszerhasználat, nemi betegségek, iskolai zaklatás, hajvasalás, szexuális orientáció, változások, magabiztosság, csordaszellem, divat, szülők, barátság, szerelem... A Fiú vagyokban és a Lány vagyokban aztán nincsenek tabuk! Olvass bele a Tilos az Á mindkét újdonságába!