Galahad mindent elrendez

P.G. Wodehouse

Galahad mindent elrendez

Bolti ár: 2200Ft
Kedvezményes ár: 1870 Ft
Elérhetőség: jelenleg nincs készleten, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8-15 nap
Ciceró Könyvstúdió, 2014
248 oldal, 112x179 mm, Puha borító  

A Constance húga esküvőjéről Amerikából hazatérő Lord Emsworth nagy riadalommal veszi észre: ahelyett, hogy végre némi nyugalomban lenne része, cseberből vederbe esett, hiszen nem elég, hogy időközben egy másik nővére hurcolkodott be a kastélyba, de ráadásul még egy szemüveges, vöröshajú hárpiát is felfogadott mellé titkárnőnek. Sandy Callender szinte Baxternél is rosszabb, és csaknem az őrületbe kergeti őlordságát. És mindennek tetejébe, Lady Hermione fejébe vette, hogy összeboronálja bátyját egy régi szerelmével... A kilencedik earl nagy szerencséjére azonban Galahad öccse épp Blandingsben tartózkodik, és ő végül mindent szépen elrendez. A kilencedik earl hányattatásainak legújabb krónikája először olvasható magyarul.

Ezt a könyvet 12- éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • P.G. Wodehouse
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Joey Cooley aranyszőke, göndör hajú gyerekfilmsztár, az amerikai anyák álma. Reginald, Havershot harmadik grófja, aki nem mellesleg egyetemi bokszbajnok, éppen azon munkálkodik, hogy véget vessen önfejű unokatestvére hollywoodi kicsapongásainak. Amikor azonban Joey és Reginald egyszerre kerülnek fogorvoshoz, az érzéstelenítés hatása alatt valami különös történik - testet cserélnek az éterben.
 • P.G. Wodehouse
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Psmith visszatér!
 • P.G. Wodehouse
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A forróvérű mexikói sztár, Carmen Flores halála után hollywoodi házát a vagyonos Adela Cork vásárolja meg, kinek pénztelen sógora - Smedley - Carmen elveszettnek hitt naplója után kutat abban a reményben, hogy a füzetecske pikáns, hírességek viszonyait taglaló tartalma milliókat hozhat neki.