ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 6-10

Pernilla Stalfelt

Halál könyv

Fordító: Polonyi Benigna

Vivandra Kft., 2006

32 oldal, Kemény borító

Tabuk nélkül, sok humorral, találóan szólnak ezek a könyvek olyan témákról, amelyek a gyerekeket hihetetlenül lenyűgözik. Jóllehet a könyv komolyan fordul a halál kérdéséhez, de az illusztrációk miatt szórakoztató is az a téma, amelyet (nemcsak) a gyereke

Pernilla Stalfelt a gyerekek által sokszor feltett kérdésekre nem szentimentális válaszokat ad. Elmeséli, hogy egyszer minden élőlény meghal, még a legeslegnagyobbak is. A halál egészen váratlanul is érkezhet. Egyik nap még él a nagyapa, de másnap talán már nem találkozhatsz vele. Minden nagyon üres és szomorú ilyenkor. Keresi a lehetséges válaszokat arra, mi történik azután, hogy meghalunk: A választ senki nem tudja, csak aki már meghalt. Sokan úgy hiszik, hogy a lelkünk halálunk után Istenhez jut. Ki tudja, talán virág lesz belőlünk... Néhányan úgy hiszik, hogy csillagok leszünk az égbolton. Elmondja, mi történik egy temetésen, hogyan viselkednek az emberek, hogyan gyászolnak. Bemutatja, hogy Mexikóban az emberek nem szomorkodni járnak ki a temetőbe, hanem, hogy ott vidáman piknikezzenek.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1890 Ft
1606 Ft (-15%)

Elefánt a gyerekkönyvboltban

A Könyvfesztiváli előkészületeket bemutató sorozatunkban most a Vivandra kiadó tulajdonosa, Ágoston Alexandra beszél a kiadó könyvéről - a lelkesedésből és kíváncsiságból alapított kiadó, mely először olyan érdekes, provokatív könyvekkel jelentkezett, mint a Kaki-könyv vagy a Halál-könyv, most hazai szerzőtől választott egy kötetet a portfóliójába: Richly Zsolt és Marék Veronika közös munkájának eredménye lesz ez a kötet: A kékpöttyös elefánt.

További kapcsolódó cikkek...