Halál könyv

Pernilla Stalfelt

Halál könyv

Fordította: Polonyi Benigna

Bolti ár: 1890Ft
Kedvezményes ár: 1607 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Vivandra Kft., 2006
32 oldal, 175x235 mm, Kemény borító  

Pernilla Stalfelt a gyerekek által sokszor feltett kérdésekre nem szentimentális válaszokat ad. Elmeséli, hogy egyszer minden élőlény meghal, még a legeslegnagyobbak is. A halál egészen váratlanul is érkezhet. Egyik nap még él a nagyapa, de másnap talán már nem találkozhatsz vele. Minden nagyon üres és szomorú ilyenkor. Keresi a lehetséges válaszokat arra, mi történik azután, hogy meghalunk: A választ senki nem tudja, csak aki már meghalt. Sokan úgy hiszik, hogy a lelkünk halálunk után Istenhez jut. Ki tudja, talán virág lesz belőlünk... Néhányan úgy hiszik, hogy csillagok leszünk az égbolton. Elmondja, mi történik egy temetésen, hogyan viselkednek az emberek, hogyan gyászolnak. Bemutatja, hogy Mexikóban az emberek nem szomorkodni járnak ki a temetőbe, hanem, hogy ott vidáman piknikezzenek.

Ezt a könyvet 6-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Pernilla Stalfelt
  Vivandra Kft.
  1696 Ft (-15%)
  1995 Ft
  „Szívmelengető, alapos” mű a szeretetről, a szerelemről, egyéni stílusban, sok humorral.
 • Pernilla Stalfelt
  Vivandra Kft.
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  A Kakikönyv című kakikönyv egy negyvenkét éves, svéd múzeumpedagógus gyerekeknek szóló ismeretterjesztő munkája, mindenről, ami a kakival kapcsolatos.
 • Pernilla Stalfelt
  Vivandra Kft.
  1696 Ft (-15%)
  1995 Ft
  Az emberek közötti hasonlóságokról és különbségekről, a toleranciáról és az erőszakról, a bántalmazásról, a kiközösítésről szól.

Cikkek

Elefánt a gyerekkönyvboltban

Könyvfesztiváli előkészületek a Vivandra Kiadónál

2011. április 4. - Pagony cimkék: interjú 

kekpottyos_160A Könyvfesztiváli előkészületeket bemutató sorozatunkban most a Vivandra kiadó tulajdonosa, Ágoston Alexandra beszél a kiadó könyvéről - a lelkesedésből és kíváncsiságból alapított kiadó, mely először olyan érdekes, provokatív könyvekkel jelentkezett, mint a Kaki-könyv vagy a Halál-könyv, most hazai szerzőtől választott egy kötetet a portfóliójába: Richly Zsolt és Marék Veronika közös munkájának eredménye lesz ez a kötet: A kékpöttyös elefánt.