Időfutárok csatája a múzeumban

Képes beszámoló a nagy Időfutár-kvízről

Kíváncsi vagy milyen volt a nagy Időfutár vetélkedő a Margó Feszten? Hogy ki lett végül Hanna? Akkor olvasd el Eszteranna beszámolóját az eseményről!
Ha pedig ott voltál, keresd magad a képeken!
tovább...

Akciós tornatanár

Olvass bele az Időfutár utolsó kötetébe!

„A gladiátoriskola hálótermében kisebb földrengés készülődött. Legalábbis így érezhette az, aki e kora hajnali időpontban átlépte a küszöbét. A földön fekvő robusztus testekből mennydörgésszerű horkolás hangzott, mely hang elkeveredett az álmukban beszélő, morgó, nyöszörgő gladiátorok többszólamú kórusával.”
Olvasd tovább az Időfutár 6., záró kötetét, A holnap ostromát!
tovább...

Ki tudja, mit hoz a múlt

Megjelent az Időfutár-sorozat záró része!

Időfutár-könyvek nélkül sosem tudjuk meg, hogy az ókori római líra és a lábgyantázás is lehet életmentő, vagy hogyan lehetünk koraérett fizikazsenik, vagy hogy egy macska nemét nem tudjuk százszázalékos biztonsággal megállapítani, és hogy a mizantrópia életkortól független, persze csak ha eléggé geek az ember (gyerek). A Sigray Jakab Gimnázium tanulói és tanerői öt kötet óta bolyonganak különböző korokban, most már talán megérdemelnék, hogy bejglit majszoljanak a karácsonyfa alatt, és a legnagyobb fenyegetést a Búné-féle dobókockás módszer jelentse rájuk. A sorozat befejező részéből megtudhatjuk, így alakulnak-e az események, ahogy azt is, szárba szökkennek-e a bimbózó szerelmek.
tovább...

Időfutár 4. - A Káosz Temploma

Részlet Tasnádi Istvá, Jeli Viktória és Vészits Andrea regényéből

Az Időfutár negyedik kötetét már kézbe vehetitek. Addig is olvassátok el az első fejezet elejét, hogy visszarázódjatok ebbe a hihetetlenül pörgős és izgalmas világba, ahol már több idősík között ugrálva fejtjük meg a szerezplőkkel a sok szálon futó titkokat.


tovább...

Egy szuper sorozat

KAMASZKRITIKA

Olvasd el, mit gondol Király Csenge, 12 éves, hatodikos osztályos tanuló az Időfutárról! Aztán persze olvasd el te is a könyvet! :)
tovább...

Jön, jön, jön!

Hamarosan megjelenik az Időfutár című könyvünk!

Hogy miről is szól?

Nézzétek meg!


tovább...

A négy jelenet

ezek alapján készítheted el a saját filmedet

Az alábbiakban azt a négy jelenetet olvashatod, melyek alapján kisfilmet készíthetsz az Időfutárok filmes pályázatára!


tovább...