Igazi karácsony - Boldizsár Ildikó meséjével

Boldizsár Ildikó

Igazi karácsony - Boldizsár Ildikó meséjével

Bolti ár: 3999Ft
Kedvezményes ár: 3199 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017
32 oldal, Kemény borító  

Farkasházi Réka az Igazi karácsony című, daljátékot és mesét is tartalmazó képeskönyvben azt kutatja, miből fakad ennek az ünnepnek a valódi varázsa. Boldizsár Ildikó meséjében a Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ. A könyvhöz tartozó CD-n pedig a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar meghitt vagy éppen vidám karácsonyi dalai segítenek abban, hogy kicsik és nagyok együtt fejtsék meg, milyen is az igazi karácsony.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  E kötet meséi abban segítenek, hogy a jó testvérkapcsolatok még jobbá váljanak, azok pedig, akik rossz testvérkapcsolatban élnek, felismerjék azt a bizonyos jelet az életfán, s tudják, mit kell tenniük.
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Mesét olvasni és hallgatni mindig jó – de elalvás előtt a legjobb. Ilyenkor olyan történetre vágyunk, amely izgalmas és érdekes, mégsem túl rémisztő vagy erőszakos. Ebben a gyűjteményben éppen ilyen mesék találhatók.
 • Boldizsár Ildikó
  Naphegy Kiadó Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  "Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyfi... Egész nap az utcákat járta, és amikor ráköszöntek az emberek, nagyot sóhajtott, s csak annyit mondott: -Ó, ha tudnátok, milyen nagy az én bánatom!"
 • Boldizsár Ildikó
  Naphegy Kiadó Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Ha van kislányod, biztos szeretnéd neki elmondani, hogyan érdemes élni. Ez persze nem könnyű feladat. Jó volna egy könyv, amely segít ebben. Egy könyv, amelyet csak felütsz, és megtalálod a választ, a megfelelő mondatokat.
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Éppen annyira sokszínű és változatos ez a gyűjtemény, mint maga az állatok világa – Boldizsár Ildikó író-mesekutató olyan kötetet állított össze, amelyben a leghíresebb európai, afrikai és ázsiai népmesék éppúgy megtalálhatók, mint a méltán ismert La Fontaine- vagy Grimm-történetek.
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  3144 Ft (-15%)
  3699 Ft
  A gyógyulásra váró beteg pedig így sóhajt föl: Én is úgy szeretnék élni, ahogy a mesében van...
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  3399 Ft (-15%)
  3999 Ft
  Minden élethelyzetnek van mesebeli párja - hallottuk az elmúlt években többször a kötet írójától, aki "Meseterápia" című könyvével is igazolta állítását.
 • Boldizsár Ildikó
  Jelenkor Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Boldizsár Ildikó legújabb meseterápiás kötetében tizenhat és harminckét év közötti olvasóknak ad útmutatást a kamasz- és felnőttkor határának átlépéséhez. A mesék jelentésének kibontásában és az önterápiában a szerző rövid, gondolatébresztő elemzései segítenek.
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  2799 Ft (-20%)
  3499 Ft
  Boldizsár Ildikó mesekutató ebben a kötetben olyan meséket gyűjtött egybe, amelyek valóban csodálatosak, de nem a bennük szereplő varázslók vagy tündérek miatt.
 • Boldizsár Ildikó
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2312 Ft (-20%)
  2890 Ft
  Holle anyó időtlenül szépséges meséje Boldizsár Ildikó tolmácsolásában - Szegedi Katalin bámulatos illusztrációival.
Boldizsár Ildikó összes könyve...

Cikkek

Sikerkönyvekkel ünnepelünk

A legmenőbb könyvek, amik nélkül nem teljes a karácsony

2017. december 6. - Zsani cimkék: szemle 

Könyvek nélkül nincs ünnep! De ilyenkor különösen nem mindegy, hogy milyen olvasnivalót csempészel a fa alá. Most összeszedtük azokat az új, vagy sikerkönyveket, amikkel mi is meglepjük a szeretteinket. Ebben a szemlében korosztályosan haladunk majd, és az egész kisbabáktól a felnőttekig mindenkinek lesz egy két tippünk. Ajándékozz te is menő könyveket!