Igazi karácsony - Boldizsár Ildikó meséjével

Boldizsár Ildikó

Igazi karácsony - Boldizsár Ildikó meséjével

Bolti ár: 3999Ft
Kedvezményes ár: 3399 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017
32 oldal, Kemény borító  

Farkasházi Réka az Igazi karácsony című, daljátékot és mesét is tartalmazó képeskönyvben azt kutatja, miből fakad ennek az ünnepnek a valódi varázsa. Boldizsár Ildikó meséjében a Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ. A könyvhöz tartozó CD-n pedig a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar meghitt vagy éppen vidám karácsonyi dalai segítenek abban, hogy kicsik és nagyok együtt fejtsék meg, milyen is az igazi karácsony.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Boldizsár Ildikó
  Országos Betegjogi Központ
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Mik a gyermekjogok? Miért fontos ezek megismerése? A gyermekjogi nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Fontos ez abból a szempontból, hogy a gyermekek felismerjék az őket ért jogsértéseket, de fontos amiatt is, hogy tiszteletben tartsák mások jogait...
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Boldizsár Ildikó mesekutató ebben a kötetben olyan meséket gyűjtött egybe, amelyek valóban csodálatosak, de nem a bennük szereplő varázslók vagy tündérek miatt.
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Mesét olvasni és hallgatni mindig jó – de elalvás előtt a legjobb. Ilyenkor olyan történetre vágyunk, amely izgalmas és érdekes, mégsem túl rémisztő vagy erőszakos. Ebben a gyűjteményben éppen ilyen mesék találhatók.
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Gonosz boszorkány, vasorrú bába, vénséges banya, ugye ilyesmik jutnak eszedbe a boszorkányokról? A mi boszorkányunk, Amália, szépséges szép, ért az állatok és a növények nyelvén, csöppet sem gonosz, legfeljebb néha szomorú.
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  3399 Ft (-15%)
  3999 Ft
  Minden élethelyzetnek van mesebeli párja - hallottuk az elmúlt években többször a kötet írójától, aki "Meseterápia" című könyvével is igazolta állítását.
 • Boldizsár Ildikó
  Jelenkor Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  Boldizsár Ildikó legújabb meseterápiás kötetében tizenhat és harminckét év közötti olvasóknak ad útmutatást a kamasz- és felnőttkor határának átlépéséhez. A mesék jelentésének kibontásában és az önterápiában a szerző rövid, gondolatébresztő elemzései segítenek.
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2799 Ft (-20%)
  3499 Ft
  Éppen annyira sokszínű és változatos ez a gyűjtemény, mint maga az állatok világa – Boldizsár Ildikó író-mesekutató olyan kötetet állított össze, amelyben a leghíresebb európai, afrikai és ázsiai népmesék éppúgy megtalálhatók, mint a méltán ismert La Fontaine- vagy Grimm-történetek.
 • Boldizsár Ildikó
  Magvető Kiadó
  3144 Ft (-15%)
  3699 Ft
  A gyógyulásra váró beteg pedig így sóhajt föl: Én is úgy szeretnék élni, ahogy a mesében van...
 • Boldizsár Ildikó
  Móra Kiadó
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  A meséket Boldizsár Ildikó író-mesekutató válogatta össze a különböző kontinensek mesekincseiből, európai, ázsiai, afrikai és amerikai mesékből. A különleges kiállítású, színes kötet saját olvasásra, együtt olvasásra és felolvasásra egyaránt ajánlott.
 • Boldizsár Ildikó
  Naphegy Kiadó Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  "Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyfi... Egész nap az utcákat járta, és amikor ráköszöntek az emberek, nagyot sóhajtott, s csak annyit mondott: -Ó, ha tudnátok, milyen nagy az én bánatom!"
Boldizsár Ildikó összes könyve...

Cikkek

Sikerkönyvekkel ünnepelünk

A legmenőbb könyvek, amik nélkül nem teljes a karácsony

2017. december 6. - Zsani cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

Könyvek nélkül nincs ünnep! De ilyenkor különösen nem mindegy, hogy milyen olvasnivalót csempészel a fa alá. Most összeszedtük azokat az új, vagy sikerkönyveket, amikkel mi is meglepjük a szeretteinket. Ebben a szemlében korosztályosan haladunk majd, és az egész kisbabáktól a felnőttekig mindenkinek lesz egy két tippünk. Ajándékozz te is menő könyveket!