Imbusz mester és a szemüveges autó

May Szilvia

Imbusz mester és a szemüveges autó

Pikler Éva illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1592 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2009
32 oldal, 195x235 mm, Kemény borító  

Imbusz mester élete és autószerelő műhelye is alaposan megváltozott attól a pillanattól kezdve, hogy Pudlimász, a három lábú kutya a segédje lett. Először is a mester alig győzte a munkát. Aztán meg alig találta a szerszámait... Az Imbusz mester autót épít című könyv folytatásából többek között kiderül, hogy mit tanulnak a kutyanebulók, hogyan kap szemüveget egy autó, és miként lesz Pacsika Matild kutyaiskolájából autósiskola. Természetesen nem hiányozhat a meséből a három hírhedt rosszkutya, Fasírt, Penész és Rokfort sem. Pudlimász azonban nem hagyja magát!

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Csomagolástechnikusként végzett, de inkább művészeti vezetőként dolgozott reklámügynökségeknél és újságcikkeket írt, majd kézműves ékszereket készített. Mindeközben több filmforgatókönyvet és számos mesekönyvet írt. Szentendrén él, rengeteg gyógy- és fűszernövény között.

Könyvei a Pagonynál:
Imbusz mester autót épít
Imbusz mester és a szemüveges autó
Imbusz mester és a taxifutam
Nyáron nyaralunk, télen telelünk

A szerző más könyvei

 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2000 Ft (-20%)
  2500 Ft
  Ez a könyv jó szakkönyv lehet praktizáló 3-6 évesek számára, ugyanakkor segíthet eloszlatni a kórházzal, orvosokkal kapcsolatos félelmet, mert ha nem is didaktikusan, de arról szól, hogy a másságot és az ebből fakadó félelmeket egy jó ügy érdekében le leh
 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Mindenórás kakukktojás, veszélyes málnalekvár és az Utazással Hazahurcolt Fertőzések támadása az állati kalandok folytatódnak a Fásli Utcai Állatkórházban! Doktor Pipitér, Doktor Fábián, Professzor Lee és Doktor Szabó Olló a helyzet urai: itt se a bal, se a jobb eset nem marad ellátatlanul.

A sorozatról

 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1720 Ft (-20%)
  2150 Ft
  Megjelent Imbusz mester, a híres autószerelő és Pudlimász, a háromlábú kutya kalandjainak harmadik része! Ajánljuk minden fiúnak és persze kislánynak, aki szereti az autókat és a kutyákat!
 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390 Ft
  A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. Bármilyen autót meg tud javítani. Ha esetleg elgurul a járgányod kereke, vagy elgörbül a kormánya, Imbusz mester addig nem nyugszik, míg nem talál hozzá való alkatrészt és megszereli...
 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  2152 Ft (-20%)
  2690 Ft
  Autó- és kutyamániásoknak egyaránt ajánljuk a négy évszakhoz kötődő vicces és kedves meséket! Régi kedvenceid újra egy kötetben.

Cikkek

May Szilvia-Pikler Éva: Imbusz mester és a szemüveges autó (részlet)

2010. február 16. cimkék: Mesesarok 

imbusz2Sokan megismerték és megszerették Imbusz mestert, a világ legjobb autószerelőjét, és segédjét, a Pudlimász névre hallgató kelekótya kutyust. A sorozat második részéből áll itt most egy részlet, amelyben Pudlimász kutyaiskolába kerül - ám ez (legalábbis eleinte) egyáltalán nem tetszik neki...
Igazi kisfiús mese, autó- és kutyaimádóknak! A harmadik rész is készülőben van...

Egy múlt században született blogbejegyző emlékiratai, avagy van élet a babákon túl

2009. november 24. - Csilla cimkék: Csilla blog híradó 

May Szilvia író és Pikler Éva illusztrátor, az Imbusz mester autót épít című könyv szerzőpárosa úgy döntött, hogy tovább szövi Imbusz és Pudlimász történetét, így 2009. november 7-én a Pagony Szombatok alkalmával bemutatásra került a sorozat második része, melynek címe: Imbusz mester és a szemüveges autó. Egy múlt században született blogíró így emlékezett titkos naplójában erre a jeles napra...

Autók és kutyák, a tökéletes kombináció (nem csak) fiúknak - Imbusz mester újra alkot

2009. október 20. - Papp Eszter cimkék: elemzés ismertető Eszter blog Ezt olvassuk most 

Ha a srácokkal sétálni megyünk, akkor általában két dologra számíthatok: vagy a közlekedési táblákból, vagy a kocsimárkákból fognak vizsgáztatni, esetleg egyszerre mindkettőből. A táblák már úgy-ahogy mennek, de az autókhoz egyszerűen nincs érzékem. Ilyenkor kénytelen vagyok szemlesütve, és sokadszorra beismerni a hiányosságomat. Imbusz mester világában bezzeg mennyivel könnyebb dolgom lenne! Ott csak annyit kéne mondanom: Hát kérlek, fogalmam sincs hogy az milyen autó, a sok szőrtől egyszerűen képtelen vagyok beazonosítani!


Vagy: Meg nem mondom milyen autó, hacsak nem kapok belőle egy kis kóstolót...