ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 6-10

Játékos képrejtvények

General-Press Kiadó, 2011

80 oldal, Puha borító

Lili és a cicája is kipróbálták a kicsinyítőgépet. Milyen kalandba csöppentek? Mit főz a robot a barátainak? Itt igazán szükség lesz a fantáziádra! Számos elkezdett kép vár arra, hogy befejezd. Mindegyik képhez tartozik egy rövid javaslat. A képek továbbrajzolása fejleszti a kreativitást és nem utolsósorban jó szórakozás!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1200 Ft
1020 Ft (-15%)

Firkálj bátran!

A lányok királykisasszonyokat, a fiúk pedig autókat szeretnek rajzolni, ugye? Állóképeket gyártunk halomszám, amin esetleg később megjelenik valamilyen formában a mozgás is, de mégiscsak olyan, mint egy fotó. Egy elképzelt, vagy kedvelt pillanat kimerevített képe. De mi lenne, ha elkezdenénk játszani a papírral és a ceruzával? Ha mozgásra bírnánk azt, ami valójában nem mozog, ha történettel bíró “kisfilmet” gyártanánk két dimenzióban? Vagy egyszerűen csak belelátnánk olyasmit is a dolgokba, amik előtte nem jelentettek semmit sem? Pacák, véletlenül ejtett foltok, kisgyermekek firkái és összetépkedett papírfecnik elevenedének meg, lenne belőlük valami jelentéssel bíró, egészen más dolog. Hogy miért jó, ha kicsit feszegetjük a hagyományos kereteket?

Foglalkoztatók másképp

Van, amikor még a szabad rajzolásból és önfeledt pacsmagolásból is elég, és célt, határt, vonalakat kíván a kéz és a szellem. Mert van abban valami pihentető és kreatív is, amikor másnak a vonalait kell kitölteni színekkel, amikor olyan képe kanyarodik ki a kezünk alól, amit magunktól nem tudtunk volna megalkotni, amikor az ötletet beindítja egy lökés. És ott van a feladat alapvető vonzereje: ez van itt, csináld ezt vele, sikerül és kész! Ellenőrizhető, garantálható instant visszaigazolás, hogy okos és ügyes vagyok.

További kapcsolódó cikkek...