ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 8-10

Jogod van

Illusztrátor: Kárpáti Tibor

Csimota Könyvkiadó, 2008

76 oldal, Kemény borító

A Fogyatékkal élő személyek jogairól szóló ENSZ egyezmény gyerekbarát változata, amely azért készült, hogy közérthető és humoros formában ismertesse meg a 8-10 éves gyerekekekkel ezt a nehéz és fontos jogi szöveget. A szöveget Kárpáti Tibor humoros, pár vonalból álló illusztrációi kísérik.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

2200 Ft
1870 Ft (-15%)

nextprev
Tudd, hogy jogod van!

Tolerancia-sorozat, papírszínház, speciális célú kiadványok – a Csimota kiadó három merészen új és a maga nemében egyedülálló vállalkozása, mely különböző módon, de ugyanazt a célt szolgálja: a felelősségteljes gondolkodás kialakítását gyerekkorban, aminek egyik alappillére a másság tisztelete és elfogadása. Olvassátok Boczán Bea ajánlóját!

A Braille-írás világnapja

A Braille-írás világnapját január 4-én ünnepeljük, amit 1824-ben hozott létre egy francia tudós, Louis Braille (és 1809. január 4. az ő születésnapja is egyben). A Braille-írásban való kézzel íráshoz sorvezetőt és stílust használnak. A betűket hátulról domborítják ki, a betűk tükörképi párja szerint. A Braille írásról sok érdekességet találunk a gravobraille kft. honlapján, többek között arról is, hogyan készülnek a Braille-könyvek. De éppen arról is olvashatnak az érdeklődők a vakinfo.hu-n, hogy milyen XXI. századi lehetőségek rejlenek még a vakírás fejlesztésében.

További kapcsolódó cikkek...