Kakaókatona és tejhercegnő

Both Gabi

Kakaókatona és tejhercegnő

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2243 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015
40 oldal, 235x233 mm, Kemény borító  

Amíg a háztartást vezetjük, a gyerekek általában unatkoznak és türelmetlenkednek Mit is tehetnénk, hogy ne romoljon el mindenki kedve? Hát meséljünk közben! A sorozatról: Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű. A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent könyvTársak ezekre keresik a (mesés) választ.

Ezt a könyvet 4-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Both Gabi a Meseutca főszerkesztője, a Csodaceruza folyóirat egykori munkatársa, gyerekirodalmi szerkesztő, fesztiválok, programok szervezője, olvasásnépszerűsítő. Érzékeny ember, aki mindig minden helyzetben igyekszik megtalálni a felek közötti egyetértés lehetőségét, az arany középutat. Három gyerek, Berta, Elza és Ármin édesanyja. Nem létező szabadidejében meséket ír, melyek antológiákban, folyóiratban és diafilmen elérhetőek.
Könyve a Pagonynál:
A hintarabló, ill. Maros Krisztina

A szerző más könyvei

 • Both Gabi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2287 Ft (-15%)
  2690 Ft
  Palipál történetei modern lovagmesék, sok-sok humorral és izgalommal. Öt éven felüli hős lovagok és királykisasszonyok számára különösen ajánlott.
 • Both Gabi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2202 Ft (-15%)
  2590 Ft
  Három gyerek, Bíborka, Bársonyka és Babocska elindulnak a tavaszi szünetben sétálni. De útközben hol egy letört orrú szoborba ütköznek, hol a baba cipője veszik el, hol pedig mindenkit elkap a badarbaj.

A sorozatról

A Kolibri Kiadó sorozatában megjelent könyvek mindegyike az élet nagy kérdéseivel foglalkozik. A szocializáció, az osztozkodás, az elmúlás és a változás problémái, az emberi esendőség, az elalvás mind szerepet kapnak ezekben a nagyszerű történetekben, hogy a szülők és a gyerekek együtt, közösen tudják átbeszélni az esetleges problémákat, megvitatni a felmerült kérdéseket. Agócs Írisz és Szalma Edit rajzai harmonikus illusztrációt nyújtanak a történetekhez.
 • Ildikó Győri-Sárvári Töttős Györgyi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  Mesék a nemalvásról, az orvostól való félelemről, a dühkitörésekről, a vesztés nehézségéről és a mindennapi gyerekszülő konfliktusokról.
 • Szécsi Noémi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  Itt van végre egy nagyon vicces könyv az óvodások és az iskolások (és legfőképp a szülők) rémálmáról, a tetűről.
 • Carl-Johan Forssén Ehrlin
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  Az év szenzációja, az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el...
 • Bosnyák Viktória
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.