ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 6-12

Ki vagyok én Meseországban?

Marbushka

Barkochba játék, 54db kártyával Melyik mesehős lennél legszívesebben? Sárkány vagy királylány? Legyen inkább meglepetés! Húzz egy kártyát és kezdődik a varázslat! Csak a többiek láthatják, kivé változtál, tükörbe nézni tilos! A Te dolgod, hogy okosan kérdezz és kitaláld a többiek válaszai alapján. A játék tartalma: 27db mesehős–állat kártya 27db mesehős–ember kártya 1 db gumiszalag

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

6790 Ft
6451 Ft (-5%)

Mesés játékok

Ha szép és ötletes, ovisoknak-kisiskolásoknak való társast szeretnénk, akkor emeljünk le pár Marbushka játékot a polcról! A Marbushkák pár alapjátékot bolondítanak meg egy-egy ötlettel, történettel, szereplővel, amitől egyedivé válnak a játékaik. A kis manufaktúrában készülő darabokban igazi fa bábuk, illusztrált kártyák, táblák, kiegészítők találhatóak. Mindent jó kézbe venni, ami egy Marbushkás dobozban van - most három társasukat néztük meg! 

Igényes logikai játékok és művészi társasok

Van valami varázsa annak, amikor őszi és téli estéken leülünk a gyerekekkel, barátokkal és játszunk egy jót. De a kártyajátékokból is lassan Dunát lehet rekeszti. Kicsiknek, nagyoknak szóló, túl könnyű és túl bonyolult játékok közül nehéz kiválasztani a legjobbat kipróbálás nélkül. Ebben segítünk mi! Ismerd meg a Gigamic két új dobozos kárytajátékát és a Marbushka gyönyörű társasait a boltoslányok ajánlásával.

További kapcsolódó cikkek...