Kismackó mentőszolgálat

Janosch

Kismackó mentőszolgálat

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Móra Kiadó, 2013
48 oldal, 170x243 mm, Kemény borító  

Kismackó és Kistigris igaz barátok. Kényelmes házban laknak a folyóparton. Egy nap azonban Kistigris megbetegszik. Sebaj, Kismackó nyomban ott terem, és mindent megtesz, hogy barátja újból talpra álljon. Kistigrist népes kísérettel az állatkórházba szállítják, és Csurgabéka doktor alaposan kivizsgálja. A csíkjaival nem stimmel valami. Semmi vész, jön már a segítség!

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Janosch
  Móra Kiadó
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Kismackó békésen horgászik a csónakjában, amikor barátja, Kistigris elhatározza, hogy szülinapi bulit szervez magának. Az ötletet lázas készülődés követi: otthon összeállítják a meghívottak listáját, elküldik a leveleket, libapezsgőt rendelnek Lúd nénétől, majd izgatottan várják a vendégeket. Érkeznek is a barátok a szélrózsa minden irányából, és kezdetét veszi a fergeteges buli. Csak nehogy szétessen a ház...
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Kistigris épp gombászni indul az erdőbe, amikor találkozik Kismalaccal. Egész álló nap bújócskáznak a réten, másnap fürdeni mennek, harmadnap Kistigris már haza sem tér Kismackóhoz, hanem ott marad Kismalac óljában. De hamarosan csalódnia kell új barátjában, és elfogja a honvágy. Amikor hazakullog, most ő nem találja Kismackót sehol. Vajon hová tűnhetett? Janosch meséi és rajzai mára legendássá váltak. Közel 300 mesekönyve eddig több mint 12 millió példányban kelt el. A Szevasz, Kismalac! megható történet hűségről és barátságról - a szerzőtől megszokott humorral.

A sorozatról

Klasszikus német mesesorozat a szeretnivaló két jóbarátról, Kistigrisről és Kismackóról.
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  A német gyerekek kedvenc mesehősei, Kistigris és Kismakó történetei végre magyarul is olvashatók! Janosch, a zseniális író-grafikus tüneményes történetei a két elválaszthatatlan barátról és hol hétköznapi, hol nagyon is különleges kalandjaikról...
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Történet arról, hogyan utazott Kistigris és Kismackó álmai országába. A klasszikus Janosch-történet, az immár klasszikus szereplőkkel, Kistigrissel és Kismackóval, no meg Tigriskacsával.
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Történet arról, hogyan indult Kistigris és Kismackó a nagy kincs vadászatára...
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Janosch legendás mesesorozatának újabb része!

Cikkek

De jó lenne Juharfalván élni!

Janosch: Kismackó mentőszolgálat és Lindgren: Juharfalvi Emil

2013. április 28. - Hanna

emilKét nagy kedvencünk van itt a Pagonyban: a Juharfalviak a Macskaháj tanyáról, és Kismackóék, valahonnan Panama szomszédságából. Én Janosch elfogult rajongója vagyok, ő a gyerekirodalom Mozartja, de tényleg, derű, bölcsesség, fülbemászás. A szerkesztőség másik fele pedig a Juharfalviakkal okítja szép viselkedésre cseperedő fiúgyermekeit. Talán épp ez az - az okítás teljes hiánya, az szabadság levegője, ami miatt annyira szeretjük őket.