ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 4-8

Janosch

Kismackó mentőszolgálat

Illusztrátor: Janosch

Móra Kiadó, 2013

48 oldal, Kemény borító

Kismackó és Kistigris igaz barátok. Kényelmes házban laknak a folyóparton. Egy nap azonban Kistigris megbetegszik. Sebaj, Kismackó nyomban ott terem, és mindent megtesz, hogy barátja újból talpra álljon. Kistigrist népes kísérettel az állatkórházba szállítják, és Csurgabéka doktor alaposan kivizsgálja. A csíkjaival nem stimmel valami. Semmi vész, jön már a segítség!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1692 Ft (-15%)

Rejtett kincsek

Több vevőtől is hallottam már, hogy azért szeretnek személyesen bejönni a Pagony boltokba, mert ott olyan szuper könyveket is ajánlunk, amikről még nem is hallottak. Most ezekből mutatok be egy válogatást, korosztályos sorrendben, a legkisebbektől a nagyok felé haladva.

De jó lenne Juharfalván élni!

Két nagy kedvencünk van itt a Pagonyban: a Juharfalviak a Macskaháj tanyáról, és Kismackóék, valahonnan Panama szomszédságából. Én Janosch elfogult rajongója vagyok, ő a gyerekirodalom Mozartja, de tényleg, derű, bölcsesség, fülbemászás. A szerkesztőség másik fele pedig a Juharfalviakkal okítja szép viselkedésre cseperedő fiúgyermekeit. Talán épp ez az - az okítás teljes hiánya, az szabadság levegője, ami miatt annyira szeretjük őket.

További kapcsolódó cikkek...