Kutyát kérek, kiskutyát!

Gryllus Vilmos

Kutyát kérek, kiskutyát!

Horváth Ildikó illusztrációival

Bolti ár: 1290Ft
Kedvezményes ár: 1032 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2015
12 oldal, 155x170 mm, Kemény borító  

Gryllus Vilmos nemcsak mások verseit zenésíti meg, de ő maga is ír verseket, mondókákat, amelyek magával ragadó ritmusuk, könnyen megjegyezhető szövegük miatt rögtön a legkisebbek kedvenceivé válnak. Most Horváth Ildi rajzaival lapozgathatjátok a jól ismert verseket a diófáról, a fecskéről, a gólyáról és természetesen mindenféle kutyáról.

Ezt a könyvet 1-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Gryllus Vilmos
  Sanoma Kiadó
  2720 Ft (-15%)
  3200 Ft
  A Kaláka együttes madarakról szóló dalai népesítik be a mesekönyv madáretetőjét. A könyv telis-tele van madarakkal. A madáretető madarai feltűnnek a dalszövegekben, melyek kiváló költők versei, és a gyönyörű, színes, élethű illusztrációkban is. Cinkék,rigók, varjak, verebek - rengeteg madár tölti velünk a telet! Nekünk persze könnyű, hiszen télen a meleg szobából jóllakottan nézzük a kinti, hideg világot. De a madarak? Melegíteni nem tudjuk őket, de etetni annál inkább! Gryllus Vilmos bevezetői hasznos tanácsokkal látják el a gyerekeket a madáretetés fortélyairól.
 • 2465 Ft (-15%)
  2900 Ft
  A tüneményes illusztrációk és a különös gonddal megalkotott rajzfilmcsokor fülbemászó dallamaival, szívderítő szövegeivel és őszinte lelkesedésével mesés világba repíti a gyerekeket, örömteli perceket szerezve az egész családnak.
 • Gryllus Vilmos
  Pozsonyi Pagony Kft
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  Gryllus Vilmos nemcsak mások verseit zenésíti meg, de ő maga is ír verseket, mondókákat, amelyek magával ragadó ritmusuk, könnyen megjegyezhető szövegük miatt rögtön a legkisebbek kedvenceivé válnak.
 • Gryllus Vilmos
  Sanoma Kiadó
  3137 Ft (-15%)
  3690 Ft
  Közel harminc könnyen elénekelhető magyar népdal kapott helyet Gryllus Vilmos legújabb válogatásában.
 • Sanoma Kiadó
  3315 Ft (-15%)
  3900 Ft
  Ezzel a kötettel még a fogmosás is jó buli lesz!
 • Centrál Médiacsoport Zrt.
  2032 Ft (-15%)
  2390 Ft
  11 jól ismert dal rajzfilm-melléklettel és kottával.

Cikkek

A világ legjobb lapozói (szerintem)

szemle kedvenc lapozóimról

2017. január 19. - Zsani cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

morzsaHogyan mesélj a kicsiknek? Milyen képeket szeretnek a babák? Ismeretterjesztés és klasszikus mesék lapozókban? Progresszív grafikák és a világ legviccesebb köszönései? Most összeszedtem a régi és új kedvenceimet, amikért 0-tól 5 éves korig (vagy tovább...) mindenki rajongani fog! 

A mesélést nem lehet elég korán kezdeni! Viszont érdemes jó könyvekkel!

Lapozz velünk!

Könyves szemle a legkisebbeknek

2015. szeptember 10. - Pagony cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

Mókus, mókus, mit csinálsz?Gyerekeink első és igen meghatározó találkozása a könyvekkel a babalapozók világába vezet. A Pagony boltokban több polcnyi a kínálat, ami azt jelenti, hogy mindenki kedve és ízlése szerint válogathat a klasszikus leporellók és a simogatós-térbeli lapozók között. Könyves szemle a legkisebbeknek Laurától.

Előbb a vers, aztán a dallam

Interjú Gryllus Vilmossal

2015. május 27. - Vera cimkék: interjú 

Nincs olyan gyerek - és már felnőtt sem – aki ne tudna fejből legalább tíz Gryllus dalt. A mi diófánk, vagy a Maszkabál dalai örökre belemásztak a fülünkbe. nem lehet őket megunni.
gryllusKutyát kérek, kiskutyát! és Mókus, mókus mit csinálsz? címmel most a legkisebbeknek jelent meg kiadónk gondozásában két lapozó Horváth Ildi illusztrációival. A kötet megjelenése kapcsán kérdeztük a mindig mosolygó Gryllus Vilmost versekről, dalokról.