ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 5-9

Jean-Philippe Arrou-Vignod

Liza és Micsoda

Illusztrátor: Olivier Tallec

Vivandra Kft., 2009

24 oldal, Kemény borító

Liza, 5 éves, virágos ruhát hord, és tele van ötlettel. Dacos, szeszélyes, mindenre kész. Szeret duzzogni, parancsolgatni, megjátszani a nagy lányt és kutyáját babakocsiban tologatni. Micsodának, a névnélkül maradt kutyának rövid farka van, és ismertetőjele a nagy piros folt a szemén. Ő bezzeg békés, lusta, rendíthetetlen nyugalmú, de pimasz és falánk is, és csak akkor szólal meg, ha az elkerülhetetlen. Lizának szülinapja van és kissé morcos. Egyik ajándék sem tetszik neki. Vagy túl kicsik, vagy túl nagyok, vagy túl… közepesek. Nem tudja, melyik csomagot bontsa ki elsőként.. Egyszer csak az egyik ugrándozni kezd. Egy kiskutya lapul benne! Némi üldözés után a kutyus megnyugszik, majd Liza megpróbál nevet találni számára… Végül a Micsoda mellett dönt és a kutyus válaszán nagyon meglepődik.…

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1575 Ft
1339 Ft (-15%)

Magyar-francia karácsonyt!

Nem tudjátok, mit adjatok a legkisebb családtagoknak, unokatesóknak, öcsiknek, húgoknak ajándékba karácsonyra? Esetleg kismamáknak, friss házasoknak? Válogassatok a Vivandra képeskönyvei közül, melyek közt klasszikusok, régi ismerősök és vagány, mai francia könyvek is vannak.

Jó kézbe venni!

Erre a hétre a pagonyosok kedvenc illusztrátorait gyűjtöttük össze nektek: de mivel mindenki csak egyet választhatott, ezért nagyon-nagyon sok olyan rajzoló van, akiről most nem írhattunk, pedig gyönyörűek a könyveik! Összesen hét kedvencünket ajánljuk nektek most kiemelten.

Dobozok, Lizák, Micsodák

Ha újat mond valakinek, hogy teljesen elfogult vagyok a Vivandra kiadó könyveivel kapcsolatban, akkor tessék csak nyugodtan meglepődni, aztán gyorsan körülnézni a könyveik között. Ugyanis mindig sikerül olyan dolgokat kiadniuk, ami engem (is) teljesen levesz a lábamról. Ott van például a Pernilla Stalfelt sorozat vagy az Amikor életemben először megszülettem, mindegyik önmagáért beszél, a bátorsága, az extravaganciája, és a humora... Legújabb könyvük - ami remélem szintén sorozat lesz, mert Franciaországban, szülőhazájában az - a kisebbeknek szól és megint csak egy nagyon jól sikerült kiadvány.

További kapcsolódó cikkek...