Márton és Micike az autószerelő műhelyben

Winkler Róbert

Márton és Micike az autószerelő műhelyben

Baranyai András illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2012
28 oldal, 197x195 mm, Kemény borító  

Ha megkérdeznénk az óvodás és kisiskolás srácokat, hol bóklásznának a legszívesebben, az autószerelő műhely biztosan dobogós helyen állna. Winkler Róbert könyvével most olajfoltok nélkül kukkanthatunk be a műhelyek zegzugaiba! Márton kíváncsi kiskutyája, Micike, folyton meglóg a kisfiú elől, aki pedig mindenhova követi a német kis Spitzet. Ketten együtt így különösebbnél különösebb helyekre jutnak el. Az első kötetben az autószerelő műhelybe, a gumishoz és a fényezőhöz tévednek be, ahol a segítőkész szakitól, Pista bácsitól Márton azt is megtudja, mire való a légkulcs, az olajleeresztő csavar és a centírozógép. De kiderül az is, mit keres a műhelyben egy krokodil, és hogy mi a különbség a mázolás, festés és fényezés között.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Winkler Róbert
  Libri Könyvkiadó Kft
  5099 Ft (-15%)
  5999 Ft
  A Nagyvárosi természetbúvárból mindent megtudhatsz a városokban élő, rejtőző, vadászó állatokról! És most itt a várva várt, továbbírt, javított, és látványosan új formában megjelenő kiadás.
 • Winkler Róbert
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Márton kíváncsi kiskutyája, Micike már megint megszökött! Pont, mint legutóbb, de most nem az autószerelő műhelybe...

Cikkek

Kütyük, dokik, Budapest újragondolva

Ismeretterjesztők másképp

2012. november 29. - Hanna cimkék: szemle jó könyv ismeretterjesztő Ezt olvassuk most 

micikeRengeteg ismeretterjesztő van kicsiknek, és pár jó is van köztük. Egyre több a böngészőszerű könyv, és van köztük is jó. Képes mesében pedig most már szintén olyan a kínálat, hogy alig tudunk választani - szerencsére a gyerekek is beleszólnak, és megmondják, hogy nekik mi tetszik és mi való. Van, akinek a kórházas-orvosos, van, akinek az autós, van, akinek a közlekedős-városos. A böngésző-mesélő-művészi-ismeretterjesztő jelleg összekeveréséből jött létre az alábbi négy könyv: A Fásli utcai Állatkórház, a Márton és Micike az autószerelő műhelyben és a Budapesti böngésző, és a Focisták kézikönyve.