ez itt a kosarad
a termékeiddel

Tandori Dezső

Medvék minden mennyiségben

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

86 oldal, Kemény borító

Tandori Dezső jól ismert medvés és verebes versei „minden mennyiségben”, kicsiknek, a kicsit nagyobbaknak, és természetesen a felnőtteknek is, Agócs Írisz nagyon medvés rajzaival. Vagy ahogy ő maga mondja: „Annál nagyobb szerencse talán csak egy medvét érhet (vagy még egy medvét sem), hogy a legkedvesebb verseihez rajzolhat igaziból medvéket egy igazi könyvbe.”

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2650 Ft
2253 Ft (-15%)

nextprev
A medvetársam, mondd, akarsz-e lenni?

A magyar költészet napján az idén elhunyt Kossuth- és József Attila-díjas Tandori Dezsőre, a medvék költőjére emlékezünk.

Mia, Masa, Ciró, Medvetalp és a többiek

Mi a hasonlóság a címben szereplő nevekben? Mindenki Agócs Írisztől kapta megnyerő külsejét. Agócs Írisz illusztrációi a jellegzetes akvarell technikának köszönhetően jól felismerhetők. Készített már illusztrációt Berg Judit, Varró Dani, Tandori Dezső és Innes Shona szövegeihez is. Munkáit nemcsak a hazai közönség ismeri, rendszeresen dolgozik külföldi könyvkiadóknak is. Most jelent meg két új könyve, melynek nem csak illusztrátora, de szerzője is. A Mesék Barnabásnak a bölcsis korosztálynak készült, a két kötet címe: Mia nem álmos és Masa és az eső. A következőkben azokat a mesekönyveket vesszük sorra, amik elválaszthatatlanok Agócs Írisz nevétől.

Karácsonyi mézes puszedli

Mézeskalács helyett idén válaszd ezt a pihe-puha családi kedvencet! Tökéletes illat, az elkészítése szuper gyerkőc program, pikk-pakk megvan, talán az leghosszabb idő, amíg kihűl a méz. Tökéletes ajándék a nagyinak, vagy szuper program a finom falatokat a fa alatt együtt elfogyasztani! Süssetek velünk!

További kapcsolódó cikkek...