Mesék a Teljességhez

Tamás Zsuzsa

Mesék a Teljességhez

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Naphegy Kiadó Kft, 2014
128 oldal, 226x290 mm, Kemény borító  

Úgy érezzük, tudásunkat, tapasztalatunkat, vagyis a teljesség mesebeli történeteit át kell adnunk a gyermekünknek.Életünk során mindannyian törekszünk egyfajta teljesség elérésére, s ez a vágyunk csak felerősödik akkor, amikor szülővé válunk. Úgy érezzük, tudásunkat, tapasztalatunkat, vagyis a teljesség mesebeli történeteit át kell adnunk a gyermekünknek. Ám nem lapul ott a könyvtárunkban A Teljesség könyve arra várva, hogy fellapozzuk. Lapjait magunknak kell teleírnunk. Erre ébred rá a mesebeli király s királyné is, s hogy folyvást síró kislányukat meggyógyíthassák a teljesség meséivel, a királynak útra kell kelnie, s fel kell keresnie birodalma bölcseit... Vándorlása során nem csak a könyv lapjai telnek meg tartalommal. A bölcsek történetei egytől egyig jól ismert mesék újragondolt, szellemes, verses változatai, és az olvasó, mint minden jó, gondosan megmunkált mesében, a mélyben komoly filozófiai kérdéseket is talál. Persze, ha csak arra vágyik, hogy együtt barangoljon a királlyal mesés birodalmában, azt is megteheti. Tamás Zsuzsa IBBY-díjas szerző második mesekönyvét, melyet ezúttal Ilyés Juli illusztrátorművész gyönyörű képei kísérnek, 9-99 éves korig ajánljuk a család minden tagjának.

Ezt a könyvet 9-99 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Tamás Zsuzsa
  Naphegy Kiadó Kft
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  A már megismert Mimi izgatottan várja kistestvére születését. Amikor végre teljesül a nagy álma, és valakinek a nagytestvére lehet, csalódottan tapasztalja, hogy az anyukája figyelmén ezentúl már mindig osztoznia kell az új jövevénnyel.
 • Tamás Zsuzsa
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  632 Ft (-20%)
  790 Ft
  Mi lesz Lencsi és Varga bácsi mogyoróbokrával? A meséből megtudod!
 • Tamás Zsuzsa
  Naphegy Kiadó Kft
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  Kedves, tanulságos mese a testvérféltékenységről.
 • Tamás Zsuzsa
  Naphegy Kiadó Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  A Macskakirálylány története ötvözi a hagyományos népmese és kortárs mesék világát. Friss humorral, lírai nyelvezettel, kifejezetten gyerekeknek íródott.
 • Tamás Zsuzsa
  Naphegy Kiadó Kft
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  Kicsi Mimi legújabb meséi a barátságról.
 • Tamás Zsuzsa
  Naphegy Kiadó Kft
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  Kicsi Mimi nagy változások elé néz. Nyuszimama úgy véli, kinőtték a régi üregüket, el kell költözniük, ráadásul itt az ideje, hogy Mimi elkezdjen óvodába járni. Mimi egyáltalán nem örül. Mi lesz a mohafiguráival, a gesztenyebabáival és az ágyikójával? És miért kell óvodába mennie, amikor legszívesebben otthon maradna a mamával?

Cikkek

Amikor az illusztráció is telitalálat!

Zsani és Rozi kedvenc könyvei

2015. március 5. - Zsani cimkék: szemle jó könyv 8-12 Ezt olvassuk most 

kepHárom teljesen másra vállalkozó könyv tetszett meg: nem sok közös van bennük, azt leszámítva, hogy mindhárom esetben telitalálat az illusztráció! Zsani és Rozi egyaránt élvezi a tavaszcsalogató madárdalt, a repülést vagy a bölcsesség keresését. Tarst tehát Zsanival, a könyveket keresd a boltokban!