Mesterfa

Török Szilvia

Mesterfa

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1850Ft
Kedvezményes ár: 1480 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2011
48 oldal, 210x155 mm, Kemény borító  

Mit csinál a bodnár és mit készít a bognár? Hol dolgozik az ács, és hogyan foltozza be a drótostót az edényeket? Találkozhatsz-e manapság még borbéllyal? Családnevünk, cégéreink őrzik még a régi mesterségeket. Ismerd meg őket Török Szilvi újabb könyvéből, mely a legkisebbeknek is érthetően és érdekesen mutatja meg, hogy mit dolgoznak-dolgoztak a mesterek.

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

A Budapest Animation filmstudió alapító tagja, animációs filmeket készít. Négy gyerek mamájaként kanyarodott a könyvek felé, melyekben nagy szerepet kapnak a színek és a legegyszerűbb geometriai formák. Török Szilvia illusztrátor, animációsfilm-rendező, négygyerekes anya. A Budapest Animation filmstúdió alapító tagja, animációs filmeket is készít. Játékos, kreatív ember, aki a legkisebbeknek ismeretterjesztő, lapozgató képeskönyveket talál ki, rajzol és ír. Eddig az Állatfa, a Színek könyve és a Mesterfa jelent meg tőle a Pagonynál. Mind a szöveg, mind a rajz minimalista: hogyan lehet a legkevesebb szóból és formából a legtöbbet kihozni.

A szerző más könyvei

 • Török Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Ha esik az eső, ha nincs kedvetek sehova menni, mert a legjobb otthon, ha ti is mindent gyűjtögettek, mert jó lesz még valamire... akkor vegyétek kézbe ezt a könyvet, mert ennek segítségével a legegyszerűbb alapanyagokból nagyszerű kézműves projekteket hajthattok végre!
 • Török Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1320 Ft (-20%)
  1650 Ft
  Török Szilvi új könyve nemcsak a színeket tanítja meg, de az emlékezőtehetséget is megdolgoztatja.
 • Török Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1192 Ft (-20%)
  1490 Ft
  Hogy hívják a boci mamáját? Ki vigyáz a lovakra? Hát a kismedvét hogy nevezzük? Mindezt megtudhatod és még sok-sok állat "családfáját" megismerheted ebből a könyvből, amelynek rajzait a kicsik is bátran megpróbálhatják utánozni.

Cikkek

Hull a pelyhes, játszik a gyermek

Török Szilvi havas netnaplója

2011. december 28. - Hanna cimkék: napló 

tLeesett az első hó! Esik a hó! Hó hullik az égből, nem túl nagy pelyhekben, szép lassan komótosan, alázatosan, némán ereszkedik alá a Nagy Fehér Varázsló. Vége a szürke háztetőknek, a szürke erdőknek, a szürke utcáknak, a nagy tisztító mágus hófehérre mossa a világot. Egy varázsütés a tetőre, egy az útra, egy a rétre, egy a mezőre, és az orrodra, orrodról a szádra, a Nagy Fehérnek egy mosoly a jutalma. Jöhet a sapka, kesztyű, sál, mi nemcsak mutatóba jár, fogd a szánkót, kicsi Pál helyett Rácsodál!

Adventi naptár mizéria, szemrevaló matéria

Török Szilvi netnaplója 1.

2011. december 5. - Vera cimkék: napló 

cKedves olvasóink, decemberben egy igazi nagycsalád zsizsegő hétköznapjait és ünnepnapjait mutatjuk meg nektek: Török Szilvi három gyerekéből és férjéből, no meg persze önmagából írja négy hétig a történeteket. A szereplők tehát: Fukar, a legidősebb gyerek, Cudar, a középső kislány, és Rácsodál, a legkisebb kisfiú (kiskirályfi?). Az anya, Csakagond próbálja őket terelgetni a nap során előre, Főleg, az apa pedig megmenti a helyzetet, ha netán úgy alakul. Mert bizony három gyerek mellett, tudjuk jól, úgy alakul.