Mi a jeled? - Óvodások alapkönyve CD-melléklettel

Müller Péter Sziámi

Mi a jeled? - Óvodások alapkönyve CD-melléklettel

Igor Lazin illusztrációival

Bolti ár: 3490Ft
Neked: 2967 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Ciceró Könyvstúdió, 2013
88 oldal, 160x240 mm, Kemény borító  

Ha egy felnőttől megkérdezik, mi volt a jele az óvodában, nagy valószínűséggel emlékszik rá. Az viszont egészen biztos, hogy egy óvodás számára az autó, virág, napocska, hóember, halacska vagy pöttyös labda mindenképpen többet jelent önmagánál, mint ahogy a süni, méhecske vagy lepke is. Müller Péter Sziámi verses-zenés-rajzos könyvében az óvodai jelek és csoportok nevei életre kelnek, dalra fakadnak a Palinta társulat segítségével, testet öltenek Igor Lazin remek rajzai által, és csak arra várnak, hogy találkozzanak tulajdonosaikkal... Óvodásoknak, óvó néniknek és szülőknek nélkülözhetetlen, hiánypótló kézikönyv CD-melléklettel.

Ezt a könyvet 3-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

  • Müller Péter Sziámi
    Ciceró Könyvstúdió
    Neked: 2117 Ft (-15%)
    Bolti ár: 2490 Ft
    Lili, Peti, Brúnó, a kicsi, a NAGY, a közÉpső, no meg az unokatesók, Veruska, Tamara, Benedek és Domonkos meg a többiek...nektek szólnak ezek a friss és ropogós versek.

Cikkek

Irány az ovi!

Oviba készültök? Hangolódjatok mesékkel!

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék: Best of 3-6 

kifliLassan itt a szeptember, és a család napról napra izgatottabb. Gyakrabban kerül szóba az ovi, ahol heteken belül második otthonra találnak a kicsik. Ilyenkor jó, ha egy kicsit mesélsz is arról, mi vár rá. Még van időd, így tuti, hogy a ti tempótokban át tudjátok rágni a témát, és, ha egy kis szomorúsággal is jár, legalább annak is lesz tere, hogy együtt megéljétek. Így, mire elkezdődik az év, biztos, hogy valamivel könnyebb lesz. Neki is és neked is.