ez itt a kosarad
a termékeiddel

Lila Prap

Miért?

Pozsonyi Pagony Kft, 2006

32 oldal, Kemény borító

A Miért? 14 olyan állatot mutat be, amit minden gyerek ismer, és azokra a kérdésekre keresi a választ, amit a gyerekek maguktól is feltennének. Minden képhez tartozik néhány mulatságos válasz, valamint egy tudományos magyarázat is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1890 Ft
1607 Ft (-15%)

Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

Boltosaink ajánlják

Ha nem tudod kiválasztani, hogy melyik Pagonyos könyvet vedd meg a szülinapi akciónkban, akkor olvasd el, hogy mit ajánlanak azok, akikkel nap mint nap találkozhatsz a boltban, a pult másik oldalán. Hivatásszerűen ajánlanak reggeltől estig könyveket, most mégis legkedvesebb Pagonyos olvasmányaikról mesélnek. És tudod már, mit szeretnek a Pagony alapító, és szerkesztői?

Ismeretterjesztők óvodától egyetemig

A gyerekeket egyszerre érdekli a világ mágikus és racionális magyarázata. Háromévesen betör a miért korszak, és ahogy építik be a tudásmorzsákat a kis világképükbe, egyre bonyolultabb kérdéseket képesek feltenni. Nálunk a bolygók, az ember működése, a halál, a betegségek és az orvosok a vezető téma, de ez gyerekenként változik.

További kapcsolódó cikkek...