Milliárdos fiú

David Walliams

Milliárdos fiú

Bolti ár: 2999Ft
Kedvezményes ár: 2549 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2013
264 oldal, 128x198 mm, Puha borító  

Egy újabb különleges és nagyon vicces történet David Walliamstől! Joe-nak számos oka van rá, hogy boldog legyen. Egész pontosan milliárdnyi oka. Bizony, Joe gazdag. Nagyon, nagyon gazdag. Van saját tekepályája, saját mozija, és még főkomornyika is, aki mellesleg egy orángután. Ő a legvagyonosabb tizenkét éves az egész világon! De Joe boldogtalan. Hogy miért? Mert rengeteg pénze van, viszont egyetlen barátja sincs. Aztán mégis jön valaki, aki Joe-t Joe miatt szereti, nem a pénzéért. Csak az a baj, hogy Joe már megtanulta: ahol megjelenik a pénz van, ott semmi sem az, aminek látszik. A legfontosabb dolgok nem kerülnek semmibe - mondják, és ha Joe nem vigyáz, most mindent elveszíthet...

Ezt a könyvet 10-14 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • David Walliams
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A 11 éves Ben utálja a péntek estéket, amikor a nagyijánál kell aludnia. Ő ugyanis minden idők legunalmasabb nagymamájának látszik. De Ben nem tud mindent róla!
 • David Walliams
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  David Walliams újabb, sziporkázóan vicces regénye.
 • David Walliams
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Gengszter nagyi, a Milliárdos fiú és a Büdöss úr szerzőjének legújabb, fergeteges, fordulatos és megható regénye! A történet egy kislányról szól, aki sosem adja fel az álmait, bármilyen rosszra fordul is a sorsa. A biztonsági öveket érdemes becsatolni, mert ezúttal egy igazi gonosztevő érkezik a városba egy végtelenül aljas fickó. Burt annyira borzalmas alak, hogy aki egyszer találkozik vele, sosem fogja elfelejteni. A Patkányburger borzongató olvasmány. Megfagy tőle az ereidben a vér, az tuti. De közben mégis a térded csapkodod a röhögéstől - csak nehogy bezúgj a pad alá!
 • David Walliams
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Ez a könyv egy Dennis nevű fiúról szól, aki egy hétköznapi házban, egy hétköznapi városban található, hétköznapi utcában lakik, és bizony nem sok jóval kecsegteti őt az élet.
 • David Walliams
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  David Walliams eredeti, csavaros és szívhez szóló regénye egy tizenkét éves kislány, Kloé és a padon élő hajléktalan barátságának története.

Cikkek

Fiúk a házból

Milliárdos fiú (Kolibri Kiadó); Barnaby Brocket és a szörnyű dolog, ami vele megesett (Ciceró Kiadó)

2013. május 16. - Vera cimkék: jó könyv 8-12 12plusz 

barnabyKét különleges fiú a főszereplője eheti szemlénk könyveinek. Joe nagyon gazdag de roppant magányos és igazi barátokat keres, Barnaby pedig azért különleges, mert ellenáll a gravitáció törvényének és csak lebeg. Mindketten szeretnének megfelelni valaminek vagy valakiknek. Hogyan sikerül nekik és milyen utat választanak? Ifjúsági regények fiúkról nemcsak fiúknak, akik esetleg a te házadban is laknak.