ez itt a kosarad
a termékeiddel

Dániel András

Mit keresett Jakab az ágy alatt? (és mi történt ott vele?)

Illusztrátor: Dániel András

Pozsonyi Pagony Kft, 2014

72 oldal, Kemény borító

Jakab a szobájában játszik. Billenős teherautóját, Klárikát tologatja, amikor szörnyű dolog történik... Klárika felborul, és az üveggolyók begurulnak az ágy alá. Az ágy alatt bizony sötét van, nagyon sötét. Jakab fél – de mégis bemászik! Ebből a gyönyörű, hatalmas, böngészőszerű mesekönyvből kiderül, hogy az ágy alatt igaziból egy új, színes és izgalmas világ rejtőzik. Ott van persze a rémisztő Hómama meg a Szőrizéke, de talán mégsem kell tőlük annyira félni! És rajtuk kívül még rengeteg csodálatos hely a vízibusz pályaudvartól a Nyalókába Ragadt Legyek Szabadtéri Múzeumáig. Aki ismeri Dániel András szokatlan és végtelenül mulatságos lényekkel és eseményekkel benépesített színpompás és bizarr világát, az nem fog csalódni ebben az esztrádkönyvben – ami egyszerre böngésző, mese, interaktív képeskönyv. Aki nem ismeri, az pedig ne halogassa, kössön vele közeli ismeretséget, jól fog járni! 5 évnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

3790 Ft
2843 Ft (-25%)

nextprev
Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

Öt tökéletes könyv!

Az idei Év gyerekkönyveit egytől egyig érdemes elolvasni, megismerni! Rövid összefoglalónkban szemlézzük, hogy hogyan ajánlották őket - határtalanul lelkesen - a Pagony kritikusai. Szépek, jók, irodalmak - fogyasszátok egészséggel!

Játék Jakabbal!

Jakab megérkezett! Ez a feltűnő szőke frizurás kisfiú felforgatja, amit mesekönyvről eddig gondoltunk. Bemászik az üveggolyói után az ágy alá, és ott egy egészen új világot talál - akárcsak mi Dániel András "esztrádkönyvében", ami mese, böngésző, foglalkoztató és mesekönyv-paródia. Nos, aki szeretne Jakabbal játszani, az segítsen neki, mert ezen a nagy képen, Hómama konyhájában meg kell minden ételt és italt keresnie, aminek a neve k betűvel kezdődik! Vigyázat, a kredencet nem lehet megenni! A megoldásokat november 30-án, vasárnap éjfélig vártuk és már van nyertesünk is!

További kapcsolódó cikkek...