Most én olvasok!

Könyvek kezdőknek a garantált sikerélményért

2017. június 2.Zsani

cimkék: 8-12 sorozat Pagony

Ismerd meg a Most én olvasok!-sorozatot, ami fokozatosan nehezedő könyvekkel, szakmailag tudatosan vezeti be a kezdőket az önálló olvasásba. Ha szeretnéd, hogy a gyereked könyvszeretete ne törjön meg ezen a ponton, akkor ez a cikk neked szól. Öt sikerszerző készített a kezdőknek egy-egy négy részes könyvsorozatot. Ezek a könyvek tele vannak kalanddal, zseniális szereplőkkel, humorral és karakteres képekkel. 


A módszertani javaslatunk pedig a következő: ahhoz, hogy biztosra menj, és a gyereked maximális sikerélménnyel lépjen be az önálló olvasók körébe, érdemes először a szinteket végigolvasni (tehát a sorozatok első részeit), majd aztán egy szinttel emelni a tétet (végigolvasni a második szinten álló könyveket), és így tovább. A kényelmes gyakorlatszerzésen túl, így könnyebb megtalálni azt a könyvsorozatot is, ami a legjobban tetszik a gyerekednek, és lehetősége van azt folytatni, ami a leginkább magával ragadta.

Sajnos még nem minden sorozat teljes, de jó hír, hogy majdnem mind az; másfelől pedig egy újabb rész megjelenésére vágyni az olvasóvá válás egy nagyon fontos lépése. :)

Ebben a cikkben mindent megtalálsz az egyes sorozatokról és kötetekről, rendelj most innen!