ez itt a kosarad
a termékeiddel

May Szilvia

Nyáron nyaralunk, télen szerelünk - Négy mese Imbusz mesterről és Pudlimászról

Illusztrátor: Pikler Éva

Pozsonyi Pagony Kft, 2013

40 oldal, Kemény borító

Imbusz mester a világ legjobb autószerelője, aki bármilyen autót meg tud javítani. Ha pedig mellette van Pudlimász, a háromlábú kutya, a világ legszeleburdibb autószerelő-segédje, egészen fantasztikus dolgok is megtörténhetnek... Ebben a kötetben négy mesét is olvashattok róluk – minden évszakra jut egy! Nyáron nyaralnak (meg persze szerelnek), télen szerelnek (meg telelnek is)... de Pudlimász kertészkedni is megtanul, sőt, megismerkedik egy nagyon csinos kutyalánnyal! És Fasírt és bandája is megint feltűnik... Autó- és kutyamániásoknak egyaránt ajánljuk!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2690 Ft
2287 Ft (-15%)

A hóbortos autószerelő és a háromlábú kutyus

Az Imbusz mester sorozat új, szuper praktikus taggal bővül: az Imbusz mester és Pudlimásszal, amely (majdnem) az összes eddig megjelent mesét gyűjti egy kötetbe. Mától a boltban is megtalálod! De miért is szeretjük olyan sokan Imbusz mester és a fekete, háromlábú kiskutya történetét?  

6 kérdés - 12 válasz

Az Imbusz könyvekben az is jó, hogy olvasásuk közben teljesen világos, hogy szerző és illusztrátor a legnagyobb összhangban alkotta meg a köteteket. Szöveg és kép, kép és szöveg egy az egyben, egymást tökéletesen kiegészítve alkotnak egy egészet. A Nyáron nyaralunk, télen szerelünk című új könyvünk kapcsán ugyanazokat a kérdéseket tettük fel szerzőnek, May Szilviának, és az illusztrátornak, Pikler Évának.

Nyaralás, telelés, őszölés, tavaszolás Imbusz mesterrel és Pudlimásszal

Na, ez az érdekes helyzet, amikor a meseolvasó szülő egy autószerelővel azonosulhat, a gyerek meg egy háromlábú kutyával. Valójában nem is olyan nehéz, mint első hallásra tűnik és kétségtelenül izgalmasabb kaland, mint mondjuk Barbie-anyukát játszani. Metrós játék után pedig („anya, te Westminsternél szállj át a Jubilee line-ra, jó?”) kifejezetten felüdítő. - Emrich Kriszta, Angliában élő külsős írónk ajánlója az új könyvről.

További kapcsolódó cikkek...