Nyáron nyaralunk, télen szerelünk - Négy mese Imbusz mesterről és Pudlimászról

May Szilvia

Nyáron nyaralunk, télen szerelünk - Négy mese Imbusz mesterről és Pudlimászról

Pikler Éva illusztrációival

Bolti ár: 2690Ft
Kedvezményes ár: 2287 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2013
40 oldal, 220x242 mm, Kemény borító  

Imbusz mester a világ legjobb autószerelője, aki bármilyen autót meg tud javítani. Ha pedig mellette van Pudlimász, a háromlábú kutya, a világ legszeleburdibb autószerelő-segédje, egészen fantasztikus dolgok is megtörténhetnek... Ebben a kötetben négy mesét is olvashattok róluk – minden évszakra jut egy! Nyáron nyaralnak (meg persze szerelnek), télen szerelnek (meg telelnek is)... de Pudlimász kertészkedni is megtanul, sőt, megismerkedik egy nagyon csinos kutyalánnyal! És Fasírt és bandája is megint feltűnik... Autó- és kutyamániásoknak egyaránt ajánljuk!

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Csomagolástechnikusként végzett, de inkább művészeti vezetőként dolgozott reklámügynökségeknél és újságcikkeket írt, majd kézműves ékszereket készített. Mindeközben több filmforgatókönyvet és számos mesekönyvet írt. Szentendrén él, rengeteg gyógy- és fűszernövény között.

Könyvei a Pagonynál:
Imbusz mester autót épít
Imbusz mester és a szemüveges autó
Imbusz mester és a taxifutam
Nyáron nyaralunk, télen telelünk

A szerző más könyvei

 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Mindenórás kakukktojás, veszélyes málnalekvár és az Utazással Hazahurcolt Fertőzések támadása az állati kalandok folytatódnak a Fásli Utcai Állatkórházban! Doktor Pipitér, Doktor Fábián, Professzor Lee és Doktor Szabó Olló a helyzet urai: itt se a bal, se a jobb eset nem marad ellátatlanul.
 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1875 Ft (-25%)
  2500 Ft
  Ez a könyv jó szakkönyv lehet praktizáló 3-6 évesek számára, ugyanakkor segíthet eloszlatni a kórházzal, orvosokkal kapcsolatos félelmet, mert ha nem is didaktikusan, de arról szól, hogy a másságot és az ebből fakadó félelmeket egy jó ügy érdekében le leh

A sorozatról

 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1828 Ft (-15%)
  2150 Ft
  Megjelent Imbusz mester, a híres autószerelő és Pudlimász, a háromlábú kutya kalandjainak harmadik része! Ajánljuk minden fiúnak és persze kislánynak, aki szereti az autókat és a kutyákat!
 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  2032 Ft (-15%)
  2390 Ft
  A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. Bármilyen autót meg tud javítani. Ha esetleg elgurul a járgányod kereke, vagy elgörbül a kormánya, Imbusz mester addig nem nyugszik, míg nem talál hozzá való alkatrészt és megszereli...
 • May Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Az Imbusz mester autót épít című könyv folytatásából többek között kiderül, hogy mit tanulnak a kutyanebulók, hogyan kap szemüveget egy autó, és hogy lesz Pacsika Matild kutyaiskolájából autósiskola.

Cikkek

6 kérdés - 12 válasz

May Szilvia és Pikler Éva, az Imbuszos szerzők válaszolnak

2013. november 12. - Vera cimkék: interjú 

imbAz Imbusz könyvekben az is jó, hogy olvasásuk közben teljesen világos, hogy szerző és illusztrátor a legnagyobb összhangban alkotta meg a köteteket. Szöveg és kép, kép és szöveg egy az egyben, egymást tökéletesen kiegészítve alkotnak egy egészet. A Nyáron nyaralunk, télen szerelünk című új könyvünk kapcsán ugyanazokat a kérdéseket tettük fel szerzőnek, May Szilviának, és az illusztrátornak, Pikler Évának.

Nyaralás, telelés, őszölés, tavaszolás Imbusz mesterrel és Pudlimásszal

új könyvünkről

2013. november 12. - Pagony cimkék:

imbuszNa, ez az érdekes helyzet, amikor a meseolvasó szülő egy autószerelővel azonosulhat, a gyerek meg egy háromlábú kutyával. Valójában nem is olyan nehéz, mint első hallásra tűnik és kétségtelenül izgalmasabb kaland, mint mondjuk Barbie-anyukát játszani. Metrós játék után pedig („anya, te Westminsternél szállj át a Jubilee line-ra, jó?”) kifejezetten felüdítő. - Emrich Kriszta, Angliában élő külsős írónk ajánlója az új könyvről.

Nyáron nyaralunk, télen szerelünk

Imbusz mester és Pudlimász nyaralni megy

2011. augusztus 8. cimkék: olvasósarok Mesesarok 

iMay Szilvia meséjét olvashatjátok Pudlimászról, a háromlábú kutyáról és gazdájáról, a mindent megszerelő Imbusz mesterről. Imbusz mester autószerelő, de ha kell, rövidlátó vagány tanítónőnek szerel szemüveges autót, autóversenyző kutyáknak mindenféle trükkös járgányt, vagy éppen egy olyan kocsit, amit a bandázó rosszkutyák az életben nem érnek utol.