Pagony 18 naptár - 2019.10.-2021.03.
  • 0-99

Pagony 18 naptár - 2019.10.-2021.03.

Pagony

Egy különleges, ünnepi naptár, mely a Pagony 18. születésnapjára készült! 18 hónap, 18 gyönyörű Pagonyos illusztráció! A naptár 2019. októberétől tart 2021. márciusáig! Tedd bárhova, a Pagony 18 hónapon át veled van! A naptárban szereplő képek alkotói: Rofusz Kinga, Agócs Írisz, Szegedi Katalin, Cristina Quiles, Dániel András, Gyöngyösi Adrienn, Marék Veronika, Pásztohy Panka, Horváth Ildi, Kálmán Anna, Kőszeghy Csilla, Molnár Jacqueline, Paulovkin Boglárka, Gévai Csilla, Szimonidesz Hajnalka, Baranyai b. András, Bernát Barbara, Nagy Norbert, Egri Mónika –– Nézd meg a kapcsolódó cikkünkben, milyen képek vannak benne!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2690 Ft
Aktuális ár: 2556 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Már kapható a Pagony naptár!

Nézd meg ebben a cikkben, milyen képek vannak benne!
Régóta terveztük, és végre, a Pagony 18 születésnapjára itt is van, ráadásul annyira különleges, hogy egyből 18 hónapos!
És hogy mi van benne? Olvasd tovább!

Könyvek – nem csak gyerekeknek

Őszinték leszünk. Van, hogy annyira elmerülünk a körülöttünk lévő gyerekek ajándékainak kiválasztásában, hogy a felnőttekre már csak az utolsó utáni pillanatban marad idő. Ha veled is megesett már hasonló, vagy még gyűjtögeted az ötleteket, kiválasztottunk neked pár olyan ajándékötletet, amelyek nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is nagy örömet fognak okozni – olvass tovább, mindenkinek találsz itt valamit!

Összes kapcsolódó cikk