Papa, ne már!

Nógrádi Gábor

Papa, ne már!

Pikler Éva illusztrációival

Bolti ár: 2290Ft
Kedvezményes ár: 1832 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2010
144 oldal, 134x203 mm, Kemény borító  

Samu szereti a Papát. Szereti, ha háromszáz kilométerre van tőle, de megőrül, ha csak három méterre. Mert a Papát nem lehet kibírni. A Papa mindenbe beleszól. A Papa mindent jobban tud. A Papa fontoskodik. A Papa vénember létére csajozik. A Papa leégeti az embert az iskolatársai előtt. A Papa egyszerűen CIKI! Mióta a Papa Samuékhoz költözött, nincs a fiúnak egy nyugodt pillanata. Még a fürdőszobában se. Ezt nem lehet kibírni! Segítség, Papa jön! Papa itt van! És itt marad örökre.

Ezt a könyvet 7-13 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Költő, újságíró, hangjáték és filmforgatókönyv-író. 10 éves korától írt verseket, később novellákat, humoreszkeket. Építőgépész-technikusi oklevelet, könyvtár-népművelés szakot végez. 1964 óta publikál. Huszonéves korában megjelent első verseskötete, majd első ifjúsági regénye (Gyermekrablás a Palánk utcában, 1983), melyet, olvasni szerető gyermekei inspirálására írt meg. Újságíró, majd szabadfoglalkozású író. Nagyon népszerűek a kiskamaszoknak szóló humoros regényei.

A szerző más könyvei

 • Nógrádi Gábor
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1097 Ft (-15%)
  1290 Ft
  Jókai Mór, a nemzet mesemondója mélyen hitt a forradalomban. Részt vett a 12 pont megfogalmazásában, és 1848. március 15-én este ott volt a Nemzeti Színház ünnepi előadásán. Más aligha írhatta volna hát meg a hazaszeretet legnagyobb magyar regényét, A kőszívű ember fiait.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1832 Ft (-20%)
  2290 Ft
  A szórakoztató és izgalmas regény a szerző nagy sikerű könyvének, A bátyám zseninek folytatása.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  2032 Ft (-15%)
  2390 Ft
  Bedzsavi Marcira halálos veszély leselkedik, ugyanis felbérelték ellene a világ egyik legjobb bérgyilkosát. Ötvenmillió dollár a tét.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1919 Ft (-20%)
  2399 Ft
  Vigyázat! Állati szövegek!
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1919 Ft (-20%)
  2399 Ft
  Ilyet se látott még a világ! Hogy egy nyomozó a gyerekrablók pártjára álljon, őket segítse, és ezzel összezavarja a rendőrséget?
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1919 Ft (-20%)
  2399 Ft
  Minden nagyinak vannak titkai. Tom és Geri nagymamája például fiatalon titkosügynök volt, a harcművészetek mestere, a lőfegyverek szakértője. Fedőneve: Sellő.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1919 Ft (-20%)
  2399 Ft
  Különös alak járja Zeréndvár utcáit: mindent tud Kinizsi Pálról, könnyedén felkap egy malomkövet, és ami a legfurcsább: őt magát is Kinizsi Pálnak hívják. De mit keres Mátyás király hadvezére Zeréndváron ötszáz évvel a saját halála után?
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1912 Ft (-20%)
  2390 Ft
  Miért küldenek két angol gyereket Magyarországra nyaralni? Mi az, ami annyira nem tetszik nekik a mi kis hazánkban, hogy megszöknek és elindulnak Londonba egy lóval meg egy kutyával? Milyen produkcióval aratnak hatalmas sikert a Hortobágyon és a cirkuszban? Kik keresik őket egy fél-Trabanttal az országon át, és mit akar velük csinálni a cirkuszigazgató? Ezekre a kérdésekre is választ ad ez a kalandos és humoros történet, a nemzetközi díjas Petepite és Az anyu én vagyok írójának új regénye.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Az első szerelem, az első nagy titok, az első találkozás az elmúlással. A legelső mindenből a legemlékezetesebb, és Nógrádi Gábor mesés történetei éppen erről szólnak.
 • Nógrádi Gábor
  Pozsonyi Pagony Kft
  2763 Ft (-15%)
  3250 Ft
  "Mi ketten" - mondja az öreg kisasszony az öreg autójának Mosonyi Aliz meséjében. - "Te meg én." És a kötet egészét sem tudnánk ennél jobban jellemezni: az "autó és én".
Nógrádi Gábor összes könyve...

Cikkek

Új könyvek régi-új köntösben

Már tudok olvasni sorozat a Móra kiadótól

2010. november 8. - nikisze cimkék: Hanna blog Nik blog jó könyv illusztráció ismertető 

deigazVannak olyan könyvek, amik az emlékezetemben piros felkiáltójellel jelennek meg. Vagy azért, mert jaj, ezt soha többé, vagy azért, mert jaj, ezt sosem fogom elfelejteni, olyan jó. Ez utóbbi persze nem azt jelenti, hogy feltétlenül a legjobb könyvről van szó, hiszen az ember gyerekként képes egy csomó olyan dologért rajongani, ami nem feltétlenül a minőség miatt válik vonzóvá. De a Már tudok olvasni sorozat valahogy alapkő volt, mikor elkezdtem olvasni. Egyrészt mert imádtam, ahogy minden könyvnél elolvashattam újra és újra a sorozatcímet, dagadt a mellem a büszkeségtől, hogy már én is a hieroglifa fejtők táborába tartozom, másrészt tetszett, hogy nagybetűs, és nem veszek el a sorok között. Az időnként változó minőségű kínálatban azért rengeteg, nagyon jó mese kapott helyet.

 

A Móra kiadó ismét felkarolta a sorozatot, és nem csak a régiek újrakiadására vállalkozott, hanem modern, új mesékkel bővíti a sorozatot, figyelembe véve a kezdő olvasók igényeit. Ezekből választottunk kettőt olvasásra, és egy új könyvet szintén a Móra kiadótól, ami szerintünk nagyon ideillik...