Pipó utazása
  • 0-99

Pipó utazása

Kisgombos Könyvek, 2019

40 oldal, Kemény kötés

Pipó egy magányos kis béka, aki elvesztett valami nagyon fontosat: nem képes álmodni többé.
Miközben álmatlanul számolja a bárányokat, egyikük megszólítja: ő épp az álmok birodalmába igyekszik. Pipó felül a hátára és együtt indulnak útnak. Követjük őket utazásuk során, álomról álomra, évszakról évszakra, találkozásról találkozásra.

Satoe Tone a veszteség szomorúságát, s a rátalálás gyermekien őszinte, kirobbanó örömét nem szavakkal ábrázolja, sokkal inkább képein keresztül. A csodálatos festmények maguk mesélik el mindazt, ami Pipó szívében zajlik. A szomorúság halvány, ködös színei az álmok útjain megtelnek élettel, színekkel, apró, érzelem-morzsákat jelentő részletekkel.

A japán származású Satoe Tone, a Bolognai Nemzetközi Illusztrációs Díj 1. helyezettje lett 2013-ban. Páratlanul szép mesekönyveiben álomszerűen légies, aprólékos festészeti technikával megalkotott képeivel egy olyan univerzális nyelven mesél, mely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt felejthetetlen, bensőséges élményt nyújt.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

4200 Ft
3570 Ft (-15%)

loyaltypoints18 törzsvásárlói pont

Kosárba
Nagy könyv, nagy élmény

Egy csodaszép, megható könyvet ajánlunk, szerzője a japán származású Satoe Tone. A könyvet olvassa, csodálja, élvezze mindenki, akár még karácsony előtt vagy bármikor, ha egy varázslatos mesére vágyik. Bagossy Laura ajánlója

Összes kapcsolódó cikk