Pizsamátor

Rutkai Bori

Pizsamátor

Bolti ár: 3999Ft
Kedvezményes ár: 3399 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016
40 oldal, Kemény borító  

A lendületes tánczenék egyik játékból a másikba repítenek. Rutkai Boriék bátran nyúlnak „felnőtt” zenei alapokhoz, amit aztán át- meg átszőnek humoros mesevilággal. Az egész családot megtáncoltató, felvidító dalok szövegeit Bori írta, a könyvet is az ő festményei illusztrálják. A Rutkai Bori Banda koncerteken pedig megelevenednek a dalokhoz készített bábok és animációk is! Keressétek a közös kalandokat, és találjátok meg a bennetek élő Pizsamátort!

Ezt a könyvet 4-99 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Rutkai Bori
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3399 Ft (-15%)
  3999 Ft
  A nagy sikerű Sárkányjárgány és Pizsamátor után a Rutkai Bori Banda egy vidám, pörgős Űrdiszkóba várja az egész családot.
 • Rutkai Bori
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3392 Ft (-15%)
  3990 Ft
  A Rutkai Bori Banda új dalaival világ körüli útra indulunk! Bejárjuk a Föld és az Ég mesetájait: leszállunk egy tengerparti játszótéren, tovább röpülünk az ázsiai pázsitok felett, Afrikában Nap papával és Hold mamával bújócskázunk, és felfedezzük a Palánta planétákat is. Kalandos utazásunk a nyárból a télbe visz, és még a mesevárba is ellátogatunk... A humorral teli, sziporkázó dalszövegekhez az egész családot megtáncoltató vidám zenék társulnak, amikhez Bori virágzó színekben pompázó, festett illusztrációkat készített.
 • Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Boldogan éltek, míg meg nem haltak" - végződik a mese. És azután? Amikor a kisgyerek a "halál" szót hallja, vajon belegondol-e, mit is jelent valójában?
 • Rutkai Bori
  Scolar Kiadó
  5058 Ft (-15%)
  5950 Ft
  "A könyvben nem szerettem volna erőltetett párosításokat létrehozni a képek és a szövegek között, s csak a kronológia alapján szerkeszteni, ezért néha figyelmen kívül hagyva a művek keletkezési idejét, szabadon kombináltam újabb keletű dalokkal a régi festményeket, vagy különböző időszakokban készült képeket válogattam össze egy-egy téma bemutatásához. Festés közben gyakran hosszú dialógusokat folytatok a képpel és magammal, ilyenkor rengeteg plusz tartalom jön elő: a korszakokat, szereplőket, témákat összekötő mesefolyondár bonyolult összefüggéseket, átfedéseket hoz létre. Feltérképezni lehetetlen, lineárisan ábrázolni hiábavaló. Ezzel azt akarom jelezni, hogy e könyv ebben a formában csak egy a lehetséges kombinációk közül. Ahogyan a fellépésekre készülve is más-más sorrendbe állítva a számokat különböző hangulatú, energiájú koncertek készíthetők ugyanabból a repertoárból, így tudnék különböző könyveket szerkeszteni ezekből a mese-képekből." (Rutkai Bori)