Puskás Öcsi 2. - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Kemény Kristóf

Puskás Öcsi 2. - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Bolti ár: 2499Ft
Kedvezményes ár: 1999 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Alexandra Kiadó, 2016
64 oldal, 185x215 mm, Kemény borító  

Amíg a legendás focista kalandos gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozat előző részében Öcsi és Cucu annak is örült, ha pályára engedik őket a nagyok, most már a kis Puskás a csapatkapitány a Lipták-grundon. Bajba is ő kerül általában... Megússza, hogy nagy igyekezetében betöri a félelmetes helyi hentes boltjának kirakatát? És vajon mit talál ki, hogy bejusson a válogatott meccsére a fiúkkal? Öcsi és cimborái sok galibát okoznak a környéken, de minden csínytevésük mögött az áll, hogy álmukat kergetik: egyszer ők is híres focisták akarnak lenni! Hallgassátok együtt Öcsivel édesapja tanácsait, tudjátok meg, milyen módszerekkel próbálta fejleszteni fia ügyességét, gyorsaságát és kitartását Feri bácsi. Az is kiderül a hiteles történetből, hogyan kezdődött Puskás Ferenc kispesti pályafutása, és hogy milyen szerepet játszott a Kovács Miklós név a leghíresebb magyar ember életében.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Kemény Kristóf
  Alexandra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  A Puskás Ferenc gyerekkorát bemutató mesekönyvsorozat befejező része ott ér véget, amikor a 16 éves Öcsi csatlakozhat a bajnoki meccsre készülő felnőttekhez. Hosszú és kalandos út vezetett el odáig, hogy teljesüljön a kis Puskás nagy vágya és bekerüljön a Kispest első csapatába.
 • Kemény Kristóf
  Alexandra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!