Rémusz bácsi meséi

Vázsonyi Endre

Rémusz bácsi meséi

Csics Emese illusztrációival

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 1868 Ft
Elérhetőség: jelenleg nem rendelhető
Ciceró Könyvstúdió, 1999
244 oldal, 145x200 mm, Kemény borító  

A klasszikus mesélő, Rémusz bácsi mesél: nem minden nap esik meg, hogy egy nyúl kifogjon egy rókán. Rémusz bácsi meséinek azonban mégis egy olyan nyúl a főszereplője, aki bátor, furfangos, lóvá teszi a Rókát és álruhát öltve megijeszti a héját és még farkast is. Persze emellett olyan jó barát, aki mindig megsegíti bajba jutott társát. Rémusz bácsi pedig kifogyhatatlan az izgalmas, vidám mesékből.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Vázsonyi Endre
  Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  A furfangos Nyúlról szóló mulatságos, rövid történeteket az öreg, fekete bőrű Rémusz bácsi meséli esténként az amerikai Kisfiúnak.

A sorozatról

A Ciceró kiadásában újra megjelennek olyan klasszikusok, mint a Fecskék és Fruskák, a Csudálatos Mary vagy a Tom Sawyer. Klasszikus, izgalmas olvasmányok fiataloknak.
 • Hugh Lofting
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Az állatbarát Dolittle doktor kedvencei kedvéért az emberek gyógyításáról áttér az állatok gyógyítására. Az állatok nyelvét elsajátító doktor híre még Afrikába is eljut. Az ott élő majmok között járvány pusztít, így Dolittle-nek mennie kell.....
 • Mark Twain
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Tom Sawyer legjobb barátját, Huckleberry Finnt özvegy Douglas-né örökbe fogadja és megpróbálja civilizálni, ami Huck barátunknak nemigen van ínyére. Szerencsére Tom jókor érkezik…
 • Török Sándor
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Kököjszi és Bobojsza két kedves törpe, és egyben a két nevezetes világtengerész Selyemvitorlás papírhajón eljönnek Andrisért, hogy magukkal vigyék a tündérek birodalmába.
 • Vázsonyi Endre
  Ciceró Könyvstúdió
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Fortélyos mester, a ravaszdi róka az, aki mindig túljár mások eszén, csúfot űz az erdő lakóiból, és végül mégis pórul jár, hiszen fondorlattal sem lehet örökké boldogulni.
 • Fehér Klára
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A hétéves Zsoli Balatonon nyaral. Bánatára azonban senkitől sem kap levelet, így hát ír egyet saját magának. E levél különös sorsáról szól a történet. A kötetben két további kisregényben követhetjük Zsoli újabb kalandjait.
 • Török Sándor
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Balogh Gyuszi hívására minduntalan betoppan a kedves varázsló, hogy elrendezze színes érdeklődésű, de legtöbbször ferde utakat választó hősünk cselekedeteinek következményeit.
 • Szalay Lenke
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Lassan már nagymama korba lépnek azok az olvasók, akik annak idején szívből szerették Mogyorót, a kockás kabátos, kék sapkás, kék szemű, mosolygós kislányt, akinek mulatságos kalandjait követheti nyomon a kedves olvasó, Réber László illusztrációival.
 • Kenneth Grahame
  Ciceró Könyvstúdió
  1530 Ft (-15%)
  1800 Ft
  Grahame kis hősei - Vakond, Vízipatkány, Borz és Varangy - számos kalandot élnek át szárazon, vízen, folyón és a vad erdőben. A könyvet A. A. Milne bevezetője és Th. Roosevelt, az Egyesült Államok egykori elnökének levele teszi teljessé.
 • Lewis Carroll
  Ciceró Könyvstúdió
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  Carroll klasszikusnak számító művében a cserfes Alice egy különös sakkjátszma részese lesz. A 19. századi Anglia gúnyrajza ez a nyelvi humorban gazdag történet.
 • J.M Barrie
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Pán Péter, a madárból emberré lett kisfiú, aki nem akar felnőtté válni!