Szabó T. Anna

Szabó T. Anna

 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1992 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.
 • Betűtészta Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Grace és Tippi. Két szív, két élet, egy test. Grace és Tippi ikrek. Csípőjüknél összenőtt sziámi ikrek - ugyanolyan természetes, egészséges álmokkal, vágyakkal, mint bármelyik tini. Életre szóló döntést kell hozniuk egy olyan kérdésben, amiben nincs jó döntés...
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Megható történet az anyai szeretetről és a gyermeki kíváncsiságról Szabó T. Anna és Dragomán Pali anya és fia közös fordításában.
 • Szabó T. Anna
  Magvető Kiadó
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  "Bögyöga büszöm!" Így köszöntik egymást Csillámvölgyben. Pertu király két csintalan gyereke, Hanna és Henne állandóan civakodnak, és már nagyon unják, hogy mindennap csak fényt ehetnek. De minden veszekedés elcsitul, amikor valódi veszély fenyeget...
 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
 • Szabó T. Anna
  Vivandra Kft.
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Az első nagy szerelem örök. Szárnyakat ad, átformál, megtanít a másikra és önmagunkra. De mi történik, ha annak, akit szeretünk, titka van? Ha nem akar egészen a miénk lenni? Ha feláldozza magát értünk, de közben mégis megtartja a szabadságát?
 • Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 2423 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2850 Ft
  Találgass és nevess! Ezek a vidám mondókák egyben találós kérdések is. Nyisd fel a lapokat, és fedezd fel az állatokat! Találd ki! Melyik állaté lehet ez a popsi? A verseket Szabó T. Anna fordította. 24 hónapos kortól ajánljuk.
 • Csimota Könyvkiadó
  Neked: 2720 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3400 Ft
  Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy királyság. Egy nap Kőris herceg Borbolyától, a boszorkánytól bámulatosan szép kelmét kap.
 • General-Press Kiadó
  Neked: 2975 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Nyúl Péter klasszikus kalandja leleményes térbeli illusztrációk segítségével játékosan elevenedik meg.
 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 842 Ft (-15%)
  Bolti ár: 990 Ft
  Ez a körte-kertészet, rövidebben: körtészet. Ebben járok körbe-körbe, megér egy pár kört a körte.