ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 1-3

Rotraut Susanne Berner

Szia, Misu!

Illusztrátor: Rotraut Susanne Berner

Pozsonyi Pagony Kft, 2017

80 oldal, Kemény borító

Nálatok is előfordul, hogy reggel nehezen megy a felkelés, este pedig a lefekvés? Hogy hiába pakoltok be nagyon alaposan induláskor, mégis kiderül, hogy a legfontosabb dolog maradt otthon? Hogy a gyerekek akkor játszanak a legjobban, amikor éppen ebédidő van? Most a sorozat egy rendhagyó kötettel bővült, amiben kevés szöveg, óriási képek és négy frappáns mese talált otthonra.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

nextprev
Misu, a nyuszigyerek pont olyan mint te

Végre itt a tavasz! De nem csak az egyre melegebb napok közelednek rohamosan, hanem a húsvét is. Ilyenkor mindent ellepnek a nyuszis és báránykás mesék és játékok. Most egy olyan mesekönyvet mutatunk be, akinek a hőseit már ismerheted, a legújabb kötet mégis rendhagyóra sikerült. Ismerd meg a német gyerekirodalom kedvenceit, Rotraut Susanne Berner meséit egy nyúlcsaládról!

Itt van a Misu játék nyertese!

Végre megjelent a népszerű Misu sorozat harmadik kötete! A Szia, Misu! most a sok rövid történet helyett négy picit hosszabbat mesél el óriási szép böngészni hívó képekkel. Ezért nem is tudtunk ellenállni egy játéknak az illusztrációkkal...Itt a nyertes, aki nem más, mint Papp Marci, gratulálunk neki!Köszönjük a sok-sok beküldött megfejtést, örülünk, hogy ilyen sokan játszottatok és szeretitek Misut!

További kapcsolódó cikkek...