Szülinapi buli

Janosch

Szülinapi buli

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1592 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2014
48 oldal, 170x242 mm, Kemény borító  

Kismackó békésen horgászik a csónakjában, amikor barátja, Kistigris elhatározza, hogy szülinapi bulit szervez magának. Az ötletet lázas készülődés követi: otthon összeállítják a meghívottak listáját, elküldik a leveleket, libapezsgőt rendelnek Lúd nénétől, majd izgatottan várják a vendégeket. Érkeznek is a barátok a szélrózsa minden irányából, és kezdetét veszi a fergeteges buli. Csak nehogy szétessen a ház... Janosch meséi és rajzai mára legendássá váltak. Közel 300 mesekönyve eddig több mint 12 millió példányban kelt el. A Szülinapi buli felhőtlen szórakozást ígér hőseinknek - és persze az olvasóknak is.

Ezt a könyvet 4-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Történet arról, hogyan utazott Kistigris és Kismackó álmai országába. A klasszikus Janosch-történet, az immár klasszikus szereplőkkel, Kistigrissel és Kismackóval, no meg Tigriskacsával.
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Janosch legendás mesesorozatának újabb része!
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Janosch meséi és rajzai mára legendássá váltak. Közel 300 mesekönyve eddig több mint 12 millió példányban kelt el. A Kismackó Mentőszolgálat elolvasása után egy gyerek sem fog többé rettegni a betegségektói és a kórházi kezeléstől.
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Kistigris épp gombászni indul az erdőbe, amikor találkozik Kismalaccal. Egész álló nap bújócskáznak a réten, másnap fürdeni mennek, harmadnap Kistigris már haza sem tér Kismackóhoz, hanem ott marad Kismalac óljában. De hamarosan csalódnia kell új barátjában, és elfogja a honvágy. Amikor hazakullog, most ő nem találja Kismackót sehol. Vajon hová tűnhetett? Janosch meséi és rajzai mára legendássá váltak. Közel 300 mesekönyve eddig több mint 12 millió példányban kelt el. A Szevasz, Kismalac! megható történet hűségről és barátságról - a szerzőtől megszokott humorral.
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Történet arról, hogyan indult Kistigris és Kismackó a nagy kincs vadászatára...
 • Janosch
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  A német gyerekek kedvenc mesehősei, Kistigris és Kismakó történetei végre magyarul is olvashatók! Janosch, a zseniális író-grafikus tüneményes történetei a két elválaszthatatlan barátról és hol hétköznapi, hol nagyon is különleges kalandjaikról...

Cikkek

Kismackóéknál áll a bál!

Janosch: Szülinapi buli, Szevasz, kismalac!, Móra, 2014.

2014. szeptember 1. - Hanna cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

Kismackó és Kistigris az örök páros: egyszerre házastársak, barátok, egymás istápolói. Kismackó kiváló zöldségelvest tud főzni, azonkívül horgászik, Kistigris pedig gombászni szokott az erdőben. Ha az egyik beteg, a másik gyógyítja, ha elfárad, cipeli a hátán. Így éldegélnek kis házukban.