Julia Boehme

Tafiti - Utazás a világ végére

Illusztrátor: Julia Ginsbach

Pagony, 2015

224 oldal , Kemény kötés

Tafiti, a kis szurikáta arra vágyik, hogy világot lásson. De a szavanna túl veszélyes egy ilyen kicsi állatnak! Ő titokban mégis útnak indul, hogy eljusson a távoli, titokzatos dombhoz, ahol állítólag a világ vége található. Útközben sok veszéllyel kell szembenéznie, de talál egy igaz barátot – már csak ezért is érdemes volt útra kelni! Julia Boehme neve nem ismeretlen a magyar olvasóközönség előtt: a népszerű Bori-történetek írónője ezúttal egy élénk fantáziájú, mindenre kíváncsi szurikátakölyökről írt sorozatot. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 2117 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba
Tafiti - Utazás a világ végére

Olvassátok el az aranyos kis szurikáta, Tafiti történetét, aki kalandokra vágyott, és ezért nekivágott a nagyvilágnak!
Vajon sikerül legyőznie a sok-sok veszélyt, ami egy apró és védtelen, ám de nagyon bátor kis állatra leselkedik a szavannán? - Julia Boehme meséje Julia Ginsbach rajzaival

Ne menj világgá!

Illetve ha világgá indulnál, akkor is vidd magaddal a Pagony legújabb könyvét, a kis szurikátakölyökről szóló mesekönyvet! Egyszerű de nagyszerű állati kalandok, sok-sok kedves, böngésznivaló rajz kicsiknek felolvasásra, nagyobbaknak önálló, kezdő olvasásra. Sugár Judit ajánlója.

Utazni fejben is lehet!

Utazni mindenki szeret! A kíváncsiság épp úgy hajtja a kicsiket, mint a nagyokat. Az új helyek, ízek és kalandok ígérete pedig minden mesének és regénynek jót tesz. Ki ne akarna olyan izgalmas kalandokat, amik egészen a Afrikába, múltba, a jövőbe, vagy különös fantáziaországokba repítik?

Ha elég bátor vagy, végig mered olvasni ezt a listát!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások