Tafiti - Utazás a világ végére

Julia Boehme

Tafiti - Utazás a világ végére

Julia Ginsbach illusztrációival

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 1992 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2015
224 oldal, 155x203 mm, Kemény borító  

Tafiti, a kis szurikáta arra vágyik, hogy világot lásson. De a szavanna túl veszélyes egy ilyen kicsi állatnak! Ő titokban mégis útnak indul, hogy eljusson a távoli, titokzatos dombhoz, ahol állítólag a világ vége található. Útközben sok veszéllyel kell szembenéznie, de talál egy igaz barátot – már csak ezért is érdemes volt útra kelni! Julia Boehme neve nem ismeretlen a magyar olvasóközönség előtt: a népszerű Bori-történetek írónője ezúttal egy élénk fantáziájú, mindenre kíváncsi szurikátakölyökről írt sorozatot. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is!

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

Julia Boehme összes könyve...

A sorozatról

  • Julia Boehme
    Pozsonyi Pagony Kft
    1992 Ft (-20%)
    2490 Ft
    Emlékszel még Tafitire, a kis szurikátára? És Pamacsra, az ecsetfülű malacra, akivel együtt mentek a világ végére? Tafiti és Pamacs most már a legjobb barátok! Pamacs még Miszter Gogótól, a sastól, a szurikáták nagy ellenségétől is meg tudja védeni Tafitit! Kivéve, ha éppen festeni támad kedve... A barátok összetartása ezúttal is segít a bajon, de közben Miszter Gogóról is kiderül egy s más!

Cikkek

Utazni fejben is lehet!

Kedvenc könyveim 2-től 10 éves korig

2016. július 27. - Zsani cimkék: szemle Best of Ezt olvassuk most 

rogtonUtazni mindenki szeret! A kíváncsiság épp úgy hajtja a kicsiket, mint a nagyokat. Az új helyek, ízek és kalandok ígérete pedig minden mesének és regénynek jót tesz. Ki ne akarna olyan izgalmas kalandokat, amik egészen a Afrikába, múltba, a jövőbe, vagy különös fantáziaországokba repítik?

Ha elég bátor vagy, végig mered olvasni ezt a listát!

Ne menj világgá!

Olvasd inkább Tafitit!

2015. július 14. - Sugi cimkék:

tafIlletve ha világgá indulnál, akkor is vidd magaddal a Pagony legújabb könyvét, a kis szurikátakölyökről szóló mesekönyvet! Egyszerű de nagyszerű állati kalandok, sok-sok kedves, böngésznivaló rajz kicsiknek felolvasásra, nagyobbaknak önálló, kezdő olvasásra. Sugár Judit ajánlója.