Tépkedős-ragasztós
  • 3-6

Tóth-Kása Ottília

Tépkedős-ragasztós

Illusztrátor: Elek Lívia

arti-otti Kft, 2009

, Puha kötés

A tépkedés, a ragasztás, a rajzolás, a festés, a hajtogatás, a vágás stb. mind-mind olyan tevékenység, amely hozzájárul a gyermekek finommotorikájának, szem–kéz koordinációjának a fejlődéséhez, segíti őket az íráskészséghez szükséges összerendezett mozgás kialakulásában – amellett nagyszerű játék! A manuális készségfejlesztés elősegíti a gyakorlati tanulási szokások kialakítását, a műveleti sorrend követését, az eszköz- és szerszámhasználat begyakorlását, az alapvető munkaszokások elsajátítását. Nincs rossz megoldás, nem lehet hibázni – hiszen minden alkotás egyedi, önálló és kreatív! Korosztályhoz sem köthető, mert ami egyeseknek gyakorlás, másoknak tanulás, és ezek a tevékenységek felzárkóztatásként is szolgálhatnak.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2500 Ft
2125 Ft (-15%)

AZ ALKOTÁS ÖRÖME - 2. rész

Az első rész után olytatódik Tóth Kása Ottília cikke, ahol az általa kitalált-megalkotott fejlesztő/foglalkoztató füzeteket vizsgáljuk.

Miért jók, mit mikor és hogyan fejlesztenek, melyiket miért és mikor adjuk a gyerek kezébe. Akár tudatosan, akár ösztönösen nyúlunk a füzetekhez, biztos jól járunk bármelyikkel! Firkálj, hajtogass, vágj bátran!

AZ ALKOTÁS ÖRÖME - 1. rész

Tóth-Kása Ottilía tépkedős, firkálós, vagdosós füzeteit sok-sok Pagonyba járó szülőnek ajánljuk. Kiemelkedik a szokásos, tizenekettő-egytucat foglalkoztató füzetek közül, még pedig három dolog miatt: a gyerekeknek sikert okozó, megcsinálható feladatok vannak benne; nem zárt, unalmas egyenfeladatok, hanem alkotásra, kreativitásra ösztönzők; felépítve, fokozatosan fejleszt! Hogy pontosan mit és hogyan, arról a szerző írt nekünk. Olvassátok el, középsős-nagycsoportos ovisok szüleinek kötelező!