Julia Breitenöder

3-5-8 perces mesék tündérekről és hercegnőkről

Pagony, 2020

120 oldal, Kemény kötés

"-Légyszi, még egy utolsót! -Na, jó, egy rövidet... Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet is nektek találták ki! A népszerű 3-5-8 perces mesék legújabb kötetéből megtudhatod, hogyan választanak nevet a tündérkirálylányoknak, hogyan lehet kideríteni valakiről, hogy igazi királylány-e, és azt is, hogy mit tehet egy mesebeli hercegnő, ha megunja, hogy mindig ugyanaz történik vele a mesében. A hol vicces, hol meglepő meséket biztosan élvezettel fogja hallgatni lefekvés előtt minden tündér és hercegnő. A sorozatban már megjelent: 3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz 3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz 3-5-8 perces mesék Mikulásra és karácsonyra 3-5-8 perces mesék szép álmokhoz 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz 3-5-8 perces mesék unikornisokról és sárkányokról 3-5-8 perces mesék hős lovagokról és bátor kalózlányokról

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2897 Ft (-17%)

loyaltypoints14 törzsvásárlói pont

Kosárba
A 3-5-8 perces mesék titka

Lassan itt a lefekvés ideje, túlvagytok már a fogmosáson is, de persze a gyerek még izeg-mozog, és semmi jelét nem mutatja az elcsendesedésnek. A zavarodottságnak nagyon sok oka lehet, viszont a megoldás egy kis összpontosítással, figyelemmel fűszerezett mesesorozatban is megtalálható. Mutatunk egy technikát, ami segít megnyugodni és legyőzni a félelmeket neki is és neked is!

Most figyeljen minden tündér és hercegnő!

Március 8-a a Nemzetközi nőnap. Ennek apropóján egy olyan mesegyűjteményt szeretnénk ajánlani nektek, amikben minden mese egy-egy bátor, önálló és okos kislányról szól. Kicsit megcsavart tündérmesék hercegnőkről és tündérekről, akik egy kicsit kilógnak a sorból.

Tudj meg mindent a kötetről!

Luna, a csillagtündér

Megjelent a 3-5-8 perces mesék tündéres-királylányos része – olvass most egy rendhagyó mesét egy csilagtündérről, aki hatalmas útra indul a világűrben!

Összes kapcsolódó cikk