Dietrich Grönemeyer

A kis medikus - 3. Zűrzavar a véráramban/ 4. Veszélyes küldetés

Tessloff és Babilon Kiadó, 2023

138 oldal , Kemény kötés

Folytatódnak Nano kalndjai az emberi testeben. Nano és testvére, Marie szeretnék meggyógyítani a nagypapájukat. Vállalják, hogy egy kapszulában lekicsinyítve dr. X és az asszisztense bejuttassák őket a nagypapájuk véráramába. A vérkeringéssel haladva eljutnak az agyig, közben megküzdenek vírusokkal, és a gonosz dr. Borzong nanrobotjával is szembe szállnak. Dr. Dietrich Grönemeyer német orvosprofesszor, a mikroterápia egyik feltalálója újabb izgalmas történetben fedi fel az emberi szervezet titkait.
3. Zűrzavar a véráramban
Nano és a testvére, Marie szeretnék meggyógyítani a nagypapájukat. Ehhez előbb ki kell szabadítaniuk a becsvágyó dr.. Borzong rendelőjéből, aki egy veszélyes nanorobottal kísérletezik rajta. Aztán dr. X és az asszisztense összezsugorítják őket, hogy bekerüljenek a nagypapa véráramába. Útközben sokat megtudnak az artériákról, a vénákról, a szívről és a vérről. Vajon sikerül legyőzniük a vírusokat és meglógniuk a veszedelmes fehérvérsejtek elől?
4. Veszélyes küldetés
Nano és Marie Micro Minitec utasításait követve a miniatűr, piros tengeralattjárójukban barangolnak a nagyapjuk testében. Üldözőbe veszik a komisz nanorobotot, és eljutnak egészen az agyig, ahol Dr. X. és az asszisztense segítségével még egy kockázatos lézeres operációra is sort kerítenek. Vajon meg tudja menteni Nano és a húga a nagypapát? És hogyan fogják tudni elhagyni a testét?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4390 Ft
Aktuális ár: 3644 Ft
loyaltypoints18 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások