A légi társaság
  • 12-99

A légi társaság

Reflexshop Kft.

A Légi társaság társasjátékban irányíthatsz egy utasszállító repülőgépet a megbízható társad közreműködésével, hangolva össze az erőfeszítéseiteket, hogy sikerrel szálljatok le a géppel a világ minden táján.

Csupán némi együttműködésre és acélidegekre van szükségetek a sikerhez. A játékidő 20 perc, a játékosok száma minimálisan 2 fő, a korosztály 12+.

Ebben a kooperatív társasjátékban egy csapatként, pilótákat alakítva kell a világ különböző repülőterein landolnotok. De a repülőgéppel leszállni komplexebb feladat, mint elsőre gondolnánk. A forgalomtól mentes megközelítést, a sebesség megfelelő beállítását, a repülőgép vízszintes irányítását is úgy kell menedzselnetek, hogy közben a biztonságos leszállás érdekében ki is kell engednetek a futóművet.

Előkészületek:
A játék menete előtt a vezérlőpultból az összes elemet eltávolítjátok. Az elemeket a helyükre illesztitek a megfelelő helyeken. A fordulásjelző-korongot és a kapcsolókat megfelelő helyre helyezzétek.

Játékmenet:
A játék 7 fordulóból áll, mindegyik 3 fázisban strukturált. A stratégiai megbeszélés és a kockadobás, a kockalehelyezés és a forduló vége képezik a fordulókat.

Az utolsó forduló akkor veszi kezdetét, amikor a kijelzőn a repülőtér jelenik meg, a magasság kijelzőjén pedig a repülőgép látható. Pontos időzítésre van szükség, hogy a leszállás megfelelően történjen. A sikeres földet érés után a fékeket kell használni a megfelelő megállás érdekében.

A társasjáték kihívást jelenthet a repülési tudásotok próbájával Montreáltól egészen Tokióig a világ leghíresebb repterein! Fogjatok össze, mennyire tudtok egymáson segíteni ebben a játékban!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 11990 Ft
Aktuális ár: 11391 Ft
loyaltypoints57 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások