Árnyékszínház - Árnybáb - Piroska és a farkas
  • 3-8

Árnyékszínház - Árnybáb - Piroska és a farkas

Moulin Roty

Állítsátok fel a színpadot, hívjátok be a lelkes publikimot, és engedjétek szabadjára a fantáziát! Egy mesés készlet az összes karakterrel és jelenettel, amelyekre szükséged van a Piroska és a farkas árnyékprodukciójának elkészítéséhez.
Keltsd életre Piroska és a farkas meséjét ezekkel a gyönyörűen kidolgozott árnybábokkal. A francia Moulin Roty játékgyártó készítette szeretettel és odafigyeléssel ezt az árnybáb készletet. Az est leszáltával az árnyékok különleges szerephez jutnak a bábozás során. A játék nemcsak a képzelőerőt, és a fantáziát fejleszti, hanem a narratív készségeket is. Az árnyékszínház sorozat egy csodálatos retro ihletésű univerzum álmodozáshoz, és fantáziáláshoz, és egyben közelebb hozza a gyerekeket a színház varázslatos világához.

Az árnybábok lézerrel vágott kartonpapír formákból és fa pálcikákból készültek.

7 árnybáb:Piroska, Nagyi, a farkas, a vadász, a nagyi háza és ágya, valamint egy erdei jelenet

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Aktuális ár: 8490 Ft
loyaltypoints42 törzsvásárlói pont
Kosárba
Káprázatos játékok Franciaországból

Bemutatjuk új partnerünket, a francia Moulin Roty játékkészítő vállalatot. Ha jártatok mostanában a boltjainkban, már biztosan észrevettétek a polcokon csodaszép, nosztalgikus játékaikat. A Moulin Roty amellett, hogy minőségi és biztonságos játékokat készít, megragadja azokat az ötleteket, melyek évtizedeken keresztül mosolyra fakasztották a kicsiket, és újra gondolják a szülők és nagyszülők kedvenc játékait a mostani gyerekek számára. Ismerd meg a történetüket és néhány terméküket, melyekért mi különösen rajongunk!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások