Bájos árnyak
  • 12-99

Bájos árnyak

Reflexshop Kft.

Merülj el a titkok erdejében, ahol csak a bátorságod és a varázslataid dönthetnek győzelem vagy árnyéklét között.

Fedezd fel ezt a sötét és varázslatos világot, és szállj szembe az ellenfeleiddel ebben a 2-4 fővel játszható körökre osztott, egymás ellen versengő stratégiai társasjátékban. A játék során erőforrásokat gyűjtesz, új varázslatokat tanulsz, társat idézel meg és felöltöd az árnyalakodat, mindezt annak érdekében, hogy te legyél a leghatalmasabb árnyékmester.

A Bájos árnyak egy izgalmas, pörgős társasjáték az igazán merészeknek! Lépj be az erdő, sötét, titokzatos mélyére. Hívd segítségül az Árnyalakodat, és játsz ki jól a kockákat. Vajon a szerencse a te oldaladon áll?


Előkészületek:

Válasszatok egy-egy karaktert és vegyétek magatokhoz a hozzájuk tartozó játékostáblát és figurát. A játékostáblátokon az életponttárcsát állítsátok 18-ra, az árnytárcsát pedig 0-ra. Figyeljetek arra, hogy a táblátok az alapalakkal felfelé legyen előttetek. A varázskönyvetek számára hagyjatok helyet - ide gyűjthetitek majd a varázslataitokat. A könnyebb játék érdekében pedig vegyetek magatokhoz egy-egy játékossegédletet.

Ezt követően a térképet tegyétek mindenki számára könnyen elérhető helyre, majd a figurátokat helyezzétek az otthonlapkátokra. A kártyák elhelyezése után pedig már kezdődhet is a játék!Játékmenet:


Egy köröd három fázisból áll:

1. fázis - vedd magadhoz az 5 erőforráskockát és dobj velük.
2. fázis - 4 akciópontból gazdálkodhatsz, ezeket a felsorolt akciók bármelyikére elköltheted, akár ugyan azt többször is végrehajthatod. (Utazás, varázslás, újradobás, védelem, frissítés, begyűjtés)
3. fázis - ebben a fordulóban elnyelheted az erőforráskészletedben megmarad árnytöredékeket. Ha az alap alakodban elegendő árnyenergiát nyeltél el, akkor magadra öltheted az árnyalakodat.

Győzelem:

Amikor a por leülepszik és az utolsó varázslat visszhangja is elhal, egyetlen győztes lehet csak. Az utolsónak talpon maradt játékos lesz az új bajos és a játék győztese. Le tudod győzni az összes ellenfeledet vagy maradsz az árnyak között?


Gyűjts erőforrásokat, tanulj különböző varázslatokat és hívj magadhoz szövetségesek segítségül, ha szerencsés vagy és jól játszod ki lapjaidat, erőforrásaidat, akkor bármikor feloldhatod az Árnyalakodat, mindezt azért, hogy te legyél a Bájos Árnyak mestere!


Vajon jó stratégiát választasz ebben a különleges, mégis pörgős játékban? Vajon az árnyak melléd állnak majd?

Doboz tartalma:

7 hatszögletű lapka
4 kétoldalas játékostábla
ellenvarázslat-pakli (10 kártya)
társpakli (10 kártya)
fő pakli (52 kártya)
1 lapkasegédlet
13 erőforrás-jelölő
5 erőforráskocka
4 figura
4 játékossegédlet

Játékszabály ( )

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 12790 Ft
Aktuális ár: 12151 Ft
loyaltypoints61 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások