Busy Bambino - Tervező és fejlesztő naptár gyerekeknek
  • 3-6

Busy Bambino - Tervező és fejlesztő naptár gyerekeknek

Busy Bambino

A naptár nem tartalmazza a matricákat! Ezeket itt és itt találod.

A Busy Bambino egy fejlesztő naptár olvasni még nem tudó gyerekeknek, rengeteg funkcionális matricával. A naptár használatával a kicsiknek előre tervezhető lesz minden nap – ez ad nekik egyfajta biztonságérzetet, hiszen tudják, hogy minden számukra fontos program benne van.

A gyerekek nagyon nyitottak a tudatos tervezésre és élvezik, hogy előre látják mi fog történni másnap. Az eltelt nap körberajzolásával és a napszakok megismerésével kialakul az időben való tájékozódás. Minden nap végén beragasztható a ” milyen napod volt” matrica, aminek segitségével átgondolják a nap történéseit, megnyilnak és észrevétlenül bátrabban mesélnek az aznapi élményeikről. A naptárhoz vásárolható matricákkal és a rajzolással, színezéssel fejlődik a finommotorika és idővel sokkal önállóbbak is lesznek. Az angyalka és ördög alatti piros- és feketepont gyűjtő hatalmas motivációval bír a hétköznapokban.

Azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiknek már kinyílt a világ, a napi reggeli/esti rutin már berögződött és mellette napi szinten elkezdte érdekelni őket mi fog történni. Jellemzően 2-8 éveseknek vásárolják, leginkább 3-6 évesek tudják kihasználni, de a bölcsis korban is már szépen tudják ragasztgatni, színezni, a kisiskolások pedig élvezik a vizuális élményt és hogy van egy kis móka elrejtve a szigorú dolgos hétköznapokban.

A naptár kiszerelését tekintve egy több, mint fél évre elegendő asztali könyöklő, ügyelve a környezetre csomagolásmentesen kerül a kis kezekbe. A hozzá vásárolható matricák összeválogathatók vagy megvásárolhatóak 10 db-os bemutató csomagban.

A Busy Bambino saját használatra és ajándéknak is szuper, garantáltan elsöprő sikert arat a gyerekeknél.

Ragasztgatásra fel!

A naptár nem tartalmazza a matricákat! Ezeket itt és itt találod.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 4500 Ft
Aktuális ár: 4275 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások