Ennivaló szörnyecskék
  • 6-12

Ennivaló szörnyecskék

Reflexshop Kft., 2022

Atya ég! Színes szörnyek mindenfelé! És hogy mennyire éhesek? Irtózatosan! Etesd meg őket minél színesebb dolgokkal! Elég bátor vagy hozzá?

Készen állsz az etetésre?

Furcsa hangok hallatszanak a padlásról a nagyapa nyaralójában. Lassan felmászol a lépcsőn. Atya ég! Mindenhol színes és szőrös szörnyeket találsz! Barátságosnak tűnnek, de nagyon éhesnek is! Etess velük, amit csak találsz. Bármit megesznek, de ami a legjobban vonzza őket, az a tárgyak színe! Az Ennivaló szörnyecskék egy kooperatív színegyeztető kártyajáték 2-4 játékos számára.

A cél az, hogy teljesíts minden szintet úgy, hogy megeteted az általuk kedvelt összes étellel őket. Minden szint több szörnyből áll, amelyeket etetni kell. Ha egy lény kinyitja a száját, készen áll az etetésre! Bármilyen sorrendben, minden játékos választ egy tárgykártyát a kezéből, amelyet a kártya hátoldalán található QR-kód beolvasásával tud aktiválni. Amikor etetsz egy szörnyet, meg kell etetned vele a tárgykártyákat, amelyek a szörny bundájához hasonló színben kombinálódnak és keverednek.

Ha olyan tárgyak keverékével etetsz egy Szörnyet, amelyek nem eredményeznek a szőrszínéhez hasonló kevert színt, akkor minden játékos elveszíti a játékot, és elölről kell kezdenie a pályát.

Az Ennivaló szörnyecskéket Story módban vagy Party módban is játszhatod.

A Story módban 12 szint vár rád. Kövesd a történetet, és új helyeket és tárgyakat nyithatsz meg szintek teljesítésével. A magasabb szinteken új lényekkel is találkozhatsz. Néhányuk izgalmas különleges képességekkel rendelkezik, amelyek további szórakoztató kihívásokat tartogatnak! Party módban egyetlen játékmenetet játszhatsz az összes eddig feloldott tárgy használatával.

Készülj erre a szörnyen jó kalandra!

Az applikációt Yummy Yummy Monster Tummy néven találhatod meg a Google Playben és az App Store-ban. A játék beállításában kiválasztható a magyar nyelv.

Ismerd meg a játékot a videóból a 08:25 perctől!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7190 Ft
Aktuális ár: 6831 Ft
loyaltypoints34 törzsvásárlói pont
Kosárba