Fa jármű - Busz - Piros
  • 1-3

Fa jármű - Busz - Piros

Lobito

Ez, a fából készült autóbusz hosszúkás festett és lakkozott formájával, natúr fából készült kerekeivel, öt ablakával egy igazi modern autóbuszhoz hasonlít. Ideális darabja lehet a gyerekszobában épülő kisvárosnak vagy úthálózatnak, de szépen mutat a nappaliban a polcon, vagy éppen Apa asztalán is.

A kis fa játékautó főegysége színes, a kerekei natúr fa színűek. Apró dimenziói tökéletes első autóvá teszik gyerkőcöd számára, amit kis kezével könnyen meg tud fogni.

Letisztult dizájn, szép, élénk színek, biztonság és tartósság jellemzi a LUPO fajátékokat.A kézzel készült kisautó felületét különös gonddal csiszolták, hogy selymesen sima és szálkamentes legyen. Így akár rágókaként is tökéletesen helytáll.A kisautó kényelmes, gömbölyű formájú, így egy 12 hónapos korú gyermek könnyen játszik vele.A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a kisautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek. A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Méretek: 8 cm x 5 cm x 8 cm

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5691 Ft
loyaltypoints28 törzsvásárlói pont
Vagány anyák kincsesbányája

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

Mi kerüljön a Mikulás-csomagba?

Már csak egy apróság hiányzik a csomagból, de nem szeretnétek megint csokimikulást és aranyvirgácsot venni? Összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik idén inkább a cuki, hasznos és vicces meglepetésekre szavaznak!

A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások