Fa jármű - Tartálykocsi - Kék
  • 3-6

Fa jármű - Tartálykocsi - Kék

Lobito

Ez a fából készült kis tartálykocsi egyike a LUPO Manufaktúra igen népszerű fajáték járműparkjának. Élénk színű testével, nyersfa kerekekeivel és tartályával esztétikus darabja a játékkészletnek.

A tartálykocsi a gyerekszobában épülő kisváros elmaradhatatlan része, de otthonunkban is mindenhol jól mutat ez a szépen megmunkált, színes fajáték.

Ahogy a többi LUPO fajátékra, így erre a kistartálykocsira is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.A kézzel készült tartálykocsi felületét különös gonddal csiszolták, hogy selymesen sima és szálkamentes legyen. Így akár rágókaként is tökéletesen helytáll.A kisautó kényelmes, gömbölyű formájú, így egy 12 hónapos korú gyermek könnyen játszik vele.A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a kisautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek. A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Méretek: 15 × 5 × 8 cm

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 6641 Ft
loyaltypoints33 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mi kerüljön a Mikulás-csomagba?

Már csak egy apróság hiányzik a csomagból, de nem szeretnétek megint csokimikulást és aranyvirgácsot venni? Összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik idén inkább a cuki, hasznos és vicces meglepetésekre szavaznak!

A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások