Fa jármű - Versenyautó - Lila
  • 3-6

Fa jármű - Versenyautó - Lila

Lobito

Ez, a fából készült, kézzel készített kis versenyautó festett és lakkozott főegységgel és natúr színű kerekekkel nagy kedvencnek számít. A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a fa versenyautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

Letisztult dizájn, szép, élénk színek, biztonság és tartósság jellemzi a LUPO fajátékokat.A kézzel készült kisautó felületét különös gonddal csiszolták, hogy selymesen sima és szálkamentes legyen.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek. A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Méretek: 19 × 9 × 6 cm

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 9490 Ft
Aktuális ár: 9016 Ft
loyaltypoints45 törzsvásárlói pont
Kosárba
A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások