Fa jármű - Vintage busz - Világoskék
  • 2-6

Fa jármű - Vintage busz - Világoskék

Lobito

Ez a fából készült, oldstyle autóbusz hosszúkás festett és lakkozott formájával, natúr fából készült kerekeivel, öt ablakával az első autóbuszok emlékét idézi. Ideális darabja lehet a gyerekszobában épülő kisvárosnak vagy úthálózatnak, de szépen mutat a nappaliban a polcon, vagy éppen Apa asztalán is.

Letisztult dizájn, szép, élénk színek, biztonság és tartósság jellemzi a LUPO fajátékokat.A kézzel készült autóbusz felületét különös gonddal csiszolták, hogy selymesen sima és szálkamentes legyen. Így akár rágókaként is tökéletesen helytáll.Az vinatage autóbusz kényelmes, gömbölyű formájú, így egy 12 hónapos korú gyermek könnyen játszik vele.A kemény bükkfából készült, igényesen megmunkált kerekeknek köszönhetően a kisautó szinte minden felületen gurítható – a nappali szőnyegén vagy akár az ágyon is.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek. A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5691 Ft
loyaltypoints28 törzsvásárlói pont
Kosárba
A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások